lørdag den 7. juli 2012

Seje drenge

Indrømmet - vi har ligget lidt på den lade side de seneste dage, kun lidt småtræning a la apport og fri ved fod er det blevet til med Osseau. I dag var det tid til endnu en gang Think-Plan-Do træning på Connis hold i Sydkystens Hundeskole, 2 timers træning på træningspladsen i Osted. Efter at have læst Connis blog i går var jeg godtnok lidt betænkelig - man ved ALDRIG, hvad den kone kan finde på:-))) - og jeg bilder mig jo ind, at Osseau er så vældig sart!

Conni var da også særdeles kreativ, men den største forstyrrelse for Osseau var altså border collie Spookie, ham blev der holdt nøje øje med! I fællesdækken tog han det dog ganske køligt, at Spookie gøede, og han arbejdede fint hele vejen igennem.

Osseau var, som det ses, fuldstændig ligeglad med det gule spøgelse
Foto: Annie Larsen

Sitten, som foregik med stort pres fra alle deltagerne, klarede han helt uden nogen reaktion - det havde jeg faktisk ikke troet! Fremsendingen med massive forstyrrelser var heller ikke noget problem - her var Pernille heldigvis sød og gik et stykke væk med Spookie....så alt i alt var han gennemført sej:-)))

Så blev det Djangos tur. Han bliver ikke trænet ret tit - til gengæld er han godt nok på! Her var vi på egen hånd: først fremsending på nogle-og-tyve-meter - kanonflot, derefter lidt fri ved fod og stillingsskift. "Konsultationen" hos Conni brugte jeg til en snak om positioner under gang, som volder mig nogle problemer med Django. Diagnosen var klar: pil øvelsen fra hinanden og fokusér især på at få en hurtig sit....

Foto: Annie Larsen
Afslutningsvis skulle der næseprøves i en sol. Fantastiske søg af alle hundene, bestemt også af Django, og træneren er tilfreds:-)

En dejlig træningsdag med masser af successer - det er altså en dejlig hobby at træne hunde!!!
En tiltrængt pause - og nej, Django tigger da ikke....
Foto: Annie Larsen
Ingen kommentarer:

Send en kommentar