fredag den 22. februar 2013

Ugens blandede oplevelser

Det har på mange måder været lidt en øv-uge.
Mandag rejste Henrik på ferie i 2 uger. Jeg kan meget godt lide at være alene, men det er altså noget kedeligt i længden - og jeg hader især aftenturen med hundene, som Henrik ellers altid tager.

Vinterferieprojektet var at få ordnet bryggerset. Jeg gik først så småt i gang onsdag, da jeg jo slog min hånd i sidste uge - rigtig dumt gjort, da min fys så konstaterede i går, at der med stor sandsynlighed nok er et lille brud i den.... og nu gør det bare rigtigt ondt igen:-(
Nå Amanda har hjulpet lidt, og nu er alt tapetet endelig kommet af, så må resten tage den tid, det tager....

Efter Djangos tur hos dyrlægen forleden, fik jeg onsdag svar på blodprøverne. Noget var knap så godt - jeg kan ikke helt huske dyrlægens formulering, men i hvert fald viste "hjerteprofilen", at han ligger i et "observationsområde", så der skal nok en blodprøve til om nogle måneder, dog afventer jeg stadig endelig svar på den ekstra analyse af røntgenbilledet af hans hjerte, før jeg ved, om det kun er det, eller om han skal have scannet sit hjerte. Alle hans øvrige organer fungerer, som de skal, men der var også noget med hans røde og hvide blodlegemer, som viste, at han befinder sig i noget, der ligner kronisk stress - hvorfor vides ikke rigtigt....
Med HD har han helt sikkert ikke, og det er jo positivt - mystisk, men godt!
Nu er planen så kiropraktorbesøg og foderskift. Sidste del er på plads - efter mange varedeklarations-læsninger, spørgsmål, pristjek mv. besluttede jeg mig for Kingsmoor Pure med kylling, og det er allerede populært hos begge hundene:-)

I eftermiddags var jeg i hallen med Osseau og træne sammen med Paul og Max - superseje hunde vi har altså!!!!
For første gang prøvede vi en fuld dirigeret apport - fuld afstand med kegle osv., og det var helt superperfekt (altså lige bortset fra en skæv plads, men det er jo ikke vigtigt!). Det var ret fantastisk:-))). Det skulle Max selvfølgelig også prøve , og han gjorde det ligeså flot!

De øvrige øvelser Osseau og jeg lavede med Pauls dirigering var stillingsskift, springapport og positioner under gang - ganske pænt alt sammen. Derudover lavede vi vel 5-6 fremsendinger - han elsker feltet og har et rigtig flot udløb.
I morgen skal vi til træning hos Conni, jeg glæder mig til at se, om han klarer det lige så godt:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar