onsdag den 13. juli 2011

"Feriemode"

Vi er godt nok gået noget ned i kadence nu, hvor det er ferie!
Her i huset er vi ikke gode til at tage nogen steder hen i sommerferien, så det er kun blevet til nogle dage hos familien i Jylland - ellers laver vi ikke andet end at træne, lulle rundt i haven, shoppe og andre hyggelige ting, og det er såmænd helt fint.
Dagene i Jylland var helt uden hundetræning, så da vi mødtes med Vibeke og Julie i mandags, var der gået en hel uge uden nogen form for træning, og så skulle man da tro, at Osseau var topmotiveret! Men nej - han var totalt fræk og tog rigtig mange selvstændige initiativer (ikke alle lige hensigtsmæssige...). Det, synes jeg dog, er helt fint - sidst vi var i Køge, var han totalt anspændt og usikker på omgivelserne, det var han slet ikke mandag, selv om det ikke var samme sted, vi var - totalt cool.

Nå, men den søde hund var da lidt mere skarp i går, da vi var til sommertræning. Han var faktisk rigtig dygtig og er nu begyndt at fatte, at 2-skridts øvelserne altså kun er ok, hvis man sidder lige på plads. Han er blevet lidt usikker på de øvelser og sætter sig lidt langsomt, men så længe det er korrekt, er det helt i orden for mig - så kan farten komme bagefter. Der er masser af ting at arbejde med p.t.: især at feltet ikke fungerer optimalt på for lang afstand, at han ofte rejser sig, når jeg går fra ham i fællesdækken og så selvfølgelig 2-skridtsøvelserne, som er det, vi arbejder mest med.

På lørdag venter Sheltiedagen.
Jeg glæder mig meget og vil naturligvis gerne have, at det går godt - under alle omstændigheder er vi sikret mindst en 2. plads i LP 2, hvor der kun er tilmeldt os og Hanne Hedegaard med Zuri, og ligeledes mindst hhv. en 3. og en 4. plads i rally, hvor der er 4 tilmeldte:-)))

Herefter havde jeg ellers besluttet, at vi skulle skrue lidt ned for hundeaktiviteter et par uger, men så sker der jo lige det, at Paul arrangerer en Nørdprøve torsdag den 21. juli - det bliver vi jo nødt til at deltage i....
Og forresten skal vi jo også lige til opvisning på et plejehjem med Nørdklubben den 24. juli, men så går der altså også næsten 3 uger før, der kommer flere prøver. Her skal vi nemlig deltage i Landsmesterskabet i DGI-regi i Hvalsø Hundevenner. Amanda deltager med Osseau i både agility, spring og rally, og jeg har meldt Django til rally også!

Apropos Django, så er vi blevet inviteret til DM i LP 2. Ganske vist kun fordi der er mange afbud, men det lyder da meget godt - også selv om vi jo desværre ikke kan deltage:-((
Min smukke superhund blev 7 år i mandags - det er utroligt, at der allerede er gået så mange år, siden vi fik ham!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar