mandag den 25. juli 2011

Anderledes nørderier

Nørdklubben er efterhånden blevet særdeles aktiv igen.
I torsdags var der arrangeret fælles rally- og LP prøver, som selvfølgelig blev gennemført, selv om det stod ned i stænger i samtlige fire timer! Nørder er ikke bare engagerede mennesker, men bestemt også så stædige, at ingen af os ville være den, der sagde, at prøverne skulle droppes:-)))
Amanda og jeg har faktisk været til en lignende rallyprøve sidste forår - dengang blev vi våde fra inderst til yderst. Denne gang havde jeg noget bedre regntøj, mens Amanda var våd alle vegne!!!
Amanda og Osseau var for første gang oppe i Championklassen og fik flotte 81 point!

I går var der så premiere på en ny nørdaktivitet - en 45 minutters opvisning på et plejecenter i Roskilde.
Det var en fantastisk oplevelse, hvor jeg virkelig håber, at en del af de mange billeder, der blev taget, også viste de ældre, der både morede sig og blev imponerede over det flotte arbejde, hundene viste.
Højdepunkterne var i mine øjne Era, der stod på skateboard, Tulle der fangede tyven (Charlotte) og ikke mindst det superflotte stillingsskifte, som Gitte/Era og Susanne/Bastian viste simultant.

Osseau klarede det rigtig flot. Vi optrådte på forholdsvis lidt plads, meget tæt på publikum bag ruderne og med en fotograf, der "sneg"sig rundt i buskene. Det er jo ikke lige hans spidskompetence at arbejde under sådanne omstændigheder, men han gik en flot rallybane, en godkendt fri ved fod og viste nogle glimrende positioner under gang (i hvert fald dækken:-))

Jeg kørte totalt glad hjem fra Roskile!
At skrive blog lige nu er en overspringshandling - nu skal tapetet ned af væggene i soveværelset!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar