onsdag den 4. marts 2015

Alsidige Osseau

I søndags var det så sidste gang på Anjas hold. Vi havde jo 3 uger tidligere fået den "enkle" opgave at lave enten et HTM eller Freestyleprogram, i starten var jeg lost, men så blev jeg alligevel helt grebet af det. Det med at skrive ned er ikke lige mig, men jeg havde jo valgt "Something's gotten hold of my heart" med Stig Rossen, og jeg fik virkelig hørt de 50 sekunder rigtig mange gange, mens jeg kørte bil, og fik der sat et program sammen, der gav mening for mig.

Det med nye positioner er altså svært. At gå på henholdsvis højre og venstre side er absolut ikke noget problem, men de to andre positioner jeg fik valgt, måtte jeg altså forcere lidt. Det gav så nærmest lige så store problemer, for Osseau er bare ikke vant til at blive lokket, så det kunne han slet ikke finde ud af.

Dette er så den helt rå udgave af vores program. Det er på ingen måde færdigt -- jeg skal lægge den meget lydighedsagtige attitude af mig og gøre det meget blødere og så skal der ændres nogle overgang, men jeg er faktisk ganske godt tilfreds med det og meget stolt af Osseau, der i den grad synes det er sjovt at træne noget nyt og anderledes:-)
Tak Johanna fordi du filmede!


Den 22. februar holdt SHS rallyprøver i hallen i Kamstrup. Det var en dobbeltprøve, og Amanda var kun tilmeldt de første af dem, da vi ikke kunne blive til klokken sent, som det var planlagt. Dommerne var imidlertid rigtig hurtige, så det blev til et par eftertilmeldinger. Jeg filmede Amanda og Osseau i 2. runde, hvor Conni dømte - jeg tror det blev til 88 point, men han gik simpelthen så pænt, så videoen kommer her:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar