lørdag den 13. september 2014

DM i Vamdrup

Nu er det efterhånden et par uger siden, der var DM i LP og rally, men det er jo ikke lige blevet til en opdatering herfra. Det var et supergodt arrangeret DM, hvor det meste klappede, som det skulle, og det var en rigtig hyggelig weekend:-)

Amanda var jo kvalificeret med Dumle i øvet klasse, og en uges tid før blev der også en plads til Osseau, som startede med at stå som 8. reserve. Vi havde da lidt håb om en rigtig god placering til Dumle, men det lykkedes ikke i det skarpe felt, og han endte som nr. 15 med 86 point.

Vi havde jo regnet med, at Osseau ville være totalt speedet, og det var han da også, så det blev til en 18. plads til ham. Iben Krarup har dog taget en del billeder af hans performance, og det ser nu ganske godt ud trods alt - her er et par stykker af dem:
Vi blev i Jylland, så Amanda også kunne deltage i kredsprøverne søndag. Her skulle Dumle debutere i ekspertklassen, og da der både var felt mm., blev det til IB - sådan er det jo, når alle øvelser ikke er færdigtrænet, så det kom ikke som nogen overraskelse.

Osseau var nu tilpas afdæmpet. En lang lørdag + overnatning et fremmed sted havde taget toppen af hans energi, og resulterede i en superflot banegennemgang - det blev til 94 point, så med lidt held er der nu en kvalifikation i hus til næste års DM:-))) Nu må vi se, hvor hård konkurrencen bliver i løbet af det kommende år.

En dejlig - og lettere våd - weekend sluttede med en lang hjemtur. Vi blev fanget i en "Rasmus Seebach familiekoncert - kø ved Nyborg, så vi brugte lige en time mere end planlagt, men hjem kom vi da:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar