mandag den 22. april 2013

Vi er endnu ikke helt klar

Jeg er netop kommet hjem efter at have været - udenfor - skolen og synge morgensang. Det er vi en gruppe, der gør nogle gange om ugen i denne lock-out tid, og det er en fornøjelse at mærke den opbakning, vi stadig har blandt forældrene, der kommer de dage - her om mandagen er der både børnehaveklassen + 4. og 5. klasse, der har undervisning. Den efterfølgende "vinkning" foran vores banner på Hovedvejen var også meget positiv - masser af dytten og positive reaktioner fra de forbikørende giver masser af energi til endnu en lidt kedelig hjemmedag....

Men så er der jo masser af tid til at reflektere over generalprøven i LP 3 i går. Det var en ret interessant oplevelse - de øvelser, jeg på forhånd havde regnet med ville give problemer, lykkedes til fulde, og andre øvelser, som burde være sikre, gik galt! Osseau var 100% tryg, og han arbejdede absolut det bedste, han kunne, det var rigtig fedt at opleve. Desværre gik han med mig i dækken - det var ikke lige planen, så vi må vist lige tilbage til den eksterne belønning de næste par uger....Jeg dækkede ham af igen og var i skjul on-and-off i de fire minutter, og det tog han meget roligt - han satte sig op en enkelt gang, men det er en usikker øvelse, det ved jeg jo.

Meget overraskende lavede han en superflot dirigeret apport, efterfulgt af en lige så flot springapport:

Foto: Trine Rafn
Også positioner under gang, som har drillet den seneste tid, klarede han til ug. Desværre kiksede han feltet og valgte at løbe ud over kantbåndet i stedet, og stillingsskiftet blev også noget skrammel med mange ekstrakommandoer:-(, men det skal vi nu nok få styr på.
Ja, der mangler stadig en del, før vi er toptunet til en 1. præmie i LP 3, men det er nu ikke så vigtigt. Jeg har en hund, der er så superlækker at arbejde med - vi har vores udfordringer, men det er bare så fedt, når tingene lykkes, så skidt med at det ikke alt sammen sker samtidigt-).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar