mandag den 14. marts 2011

Dyrlæge igen, igen


Således ser medicinbeholdningen ud her hos os for tiden!
Django får Metacam og Canosan (som søde Lotte fra Elverlamshuset kom med forleden - det hjælper forhåbentlig på hoften!)
Osseau måtte jeg til dyrlægen med fredag, da skånekost og Zoolac overhovedet ikke hjalp på den dårlige mave. Det var ellers ved at være ok torsdag, men tog til igen natten til fredag, så han var nødt til at blive tjekket før weekenden, og det endte så med en omgang penicillin :-( Hun var inde på, at det kunne være amøben Giardia, som åbenbart breder sig helt vildt i vores område for tiden, men i første omgang prøver vi penicillinen, og det virker.

Vi har besøgt dyrlægen lidt vel rigeligt i år, synes jeg. Det var 5. eller 6. gang, så nu får jeg snart et klippekort derude!!!! Det skal bestemt ikke komme an på økonomien, om hundene skal ses af dyrlægen eller ej, når de er syge, men det omfang, det har været indtil nu i år, kan man nu godt sukke lidt over - især når det ses i sammenhæng med en ny vaskemaskine, da den gamle afgik ved døden, en kæmpe tandlægeregning og Amandas 18 års fødselsdag på lørdag, som selvfølgelig skal fejres med en fest ..... Nå, vi overlever jo nok!!!!!

Og der er faktisk en stor fordel ved alt det renderi:
For første gang rystede Osseau ikke i buret, da vi nåede dyrlægens parkeringsplads, han snakkede venligt med sygeplejersken i stedet for at ignorere hende, som han plejer, og han tog hele besøget i stiv pote! Det var så dejligt at se - han har virkelig haft det skidt med at komme derud, så nu er det forhåbentlig overstået:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar