fredag den 1. januar 2010

Godt nytår - og noget om angstdæmpende midler

Rigtig godt nytår til alle.
Vores nytårsaften forløb rimeligt stille og roligt. Dog var hundene - især Osseau - de første aftentimer godt oppe at køre og meget gøende, når der blev fyret af. Først da jeg ved 9-tiden fik tændt computeren og startet lyd CD'en med fyrværkeri, lagde de sig og sov :-), den lyd har de været vant til den sidste måneds tid, og derfra gik det ok. Klokken 12 sad jeg alene med dem i stuen, da de andre var udenfor - høj musik og fyrværkeri CD'en på fuld styrke, og begge var helt rolige! Osseau halsede og savlede slet ikke, som han gjorde sidste år.

Jeg har de seneste 3 uger givet Osseau Zylkene - et naturligt angstdæmpende middel, som jeg dog ikke synes har haft nogen virkning overhovedet. Det siges ellers at virke efter kun 1 time "og så er min hund slet ikke bange for noget mere..." - som der står på hjemmesiden, men jeg har ikke kunne se nogen forskel på ham. Jeg begyndte at give ham det tidligt for at se, om det ville have nogen effekt på familieræset i julen med babyer, mange mennesker osv, men han var helt, som han plejer at være.
Den sidste uges tid har vi haft en DAP-ting siddende i stikkontakten, men heller ikke det har haft nogen indflydelse - altså bortset fra at Amanda mener, at hun bliver meget mere træt, men det er vist bare teenage-sløvhed :-)) - hundene har ikke ændret adfærd.

1 kommentar:

  1. Det var da ærgerligt at det angstdæmpende medicin ikke virker, godt at nytåret er overstået!!!!

    SvarSlet