lørdag den 2. januar 2010

2009/2010

Et hurtigt tilbageblik på 2009, som jo blev året, hvor jeg/vi for alvor kom i gang med konkurrencerne viser højdepunkterne:

1. juni - Djangos første 1. præmie i LP1
25. juli - Sheltiedagen, men Django som 1. vinder, og Osseau første LP-prøve og 1. præmie
29. august - Deltagelse i DM i LP1
Der er flere, men det er disse datoer, der sidder bedst fast :-))
Det har på hundeplanet været et herligt år, hvor jeg jo også er så heldig at være blevet medlem af den eksklusive "Nørd-klub" med alle de fordele og venskaber, det giver.

Og hvad venter der så i 2010:
Tja, først og fremmest har jeg besluttet, at jeg er nødt til at fokusere mest på én hund. Det har været svært for mig, der jo ikke er så erfaren, at træne to hunde på samme niveau og få det hele til at hænge sammen tidsmæssigt.

Det er jo ikke ensbetydende med, at Osseau skal tilsidesættes, men det vil betyde, at han ikke skal til LP-prøver, før Django har bestået LP2.
Jeg fortsætter med at træne begge hundene hos Charlotte Lyngholm, Django overtager Osseaus plads hos Paul i Sydkystens Hundeskole, og Osseau har jeg tilmeldt en helt anden form for træning. Jeg har brug for noget helt anderledes med ham, især for at forbedre vores kontakt som aldrig har været optimal, så nu skal vi gå på et hold hos Merethe Børgart (www.hundepoten.dk), hvor der hver gang arbejdes med et nyt tema, f.eks. spor, socialisering, forskellige former for aktivering, sansestimulering og alt muligt andet. Det glæder jeg mig meget til!!
Amanda skal selvfølgelig også fortsat løbe agility med Osseau, de skal deltage i konkurrencer, og jeg synes også, at han skal være Rally Begyndermester i løbet af 2010 - med mig som fører.

Django mangler også lige en enkelt for at blive RB, så det skal vi have, og så skal LP2 i hus i løbet af året!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar