fredag den 21. oktober 2022

Samsø 2022

Lørdag den 15. oktober gik turen til de årlige HTM- og rallyprøver på Samsø. Amanda og jeg lagde ud med at ærge os over, at vi ikke tog over fredag i stedet for, så vi ville have haft tid til at være lidt turister også, men sådan blev det altså ikke. Vi må se, om vi husker det til næste år:-)

Både Girah og Oonique var stjerner på færgen, de tog det meste med ophøjet ro, så det var skønt. I hallen på Samsø - Sambiosen - er der en del hunde, der er udfordret, både med gulvet (det var Osseau også!!!), men også med den trange plads. Girah var ret ligeglad, han synes måske nok, at det hele var lidt mærkeligt, og det tog ham lidt tid at lande i Færdighedsprøven, som fandt sted ret kort tid efter ankomst. Det var jo FP 3, vi skulle op i, og man ved aldrig, hvordan Girah reagerer.... , men han klarede det superfint, og vi bestod med 3,9 point. Springet mistede vi en del point på, da det var lykkedes mig ved sidste træning fredag, at slå pinden, han skulle over, op i hovedet på ham - totalt kikset altså !!!!

Næste på programmet var FS 1 efter frokost - I admit: det blev ikke til meget sammenhængende træning af vores program, så det var ikke helt fair overfor Girah, som tydeligvis ikke anede, hvad det gik ud på. I bagklogsskabens klare lys, havde det været bedre at gå op i Begynderklassen, men sådan er det så meget.... i hvert fald skred hunden ud af ringen, så det var mest spild af tid!!! - eller læring inden næste gang!!!

Amanda og Oonique var oppe i Sandkassen. Han blev totalt forstyrret af en anden hund, lige før de skulle ind - han klarede det i fin stil, men fik ikke den gode oplevelse, som han skulle have haft. 

Lørdag aften spiste vi en skøn middag med Paul, Louise og Henrik på Skipperly - de laver superlækker mad, og det var som altid hyggeligt:-)

Så blev det søndag med god tid fra morgenstunden, så der var mulighed for en strandtur - da først vi fandt derned altså:-) Der er altså virkelig smukt på Samsø, og vejret var jo skønt hele weekenden.

Status på de to rallyprøver blev:

78 point hos Brian og nr. 5 ud af 9 deltagere - vi mistede bakken, udover det gik det egentlig ok, selv om Girah havde noget travlt med at komme gennem banen!

94 point på Helles bane og nr. 2 ud af 9 deltagere - jeg kan simpelthen ikke huske, hvad vi blev trukket for, der var noget med en 3'er og nogle stramme liner, men det er lidt uklart for mig, jeg var vist lidt træt på det tidspunkt!!! Under alle omstændigheder er det vores første "podie-placering" - jeg synes, at det har været lidt træls, at bliver nummer "langt-nede-i-rækken" med 96 og 98 point, som det er sket den sidste tid, men det er jo svært at kontrollere, hvordan de andre deltagere klarer sig:-)

Således opmuntret og med et hav af præmier fra lotteriet tog vi hjem igen - igen var hundene fantastiske at have med oppe på færgen. Oonique var i den grad løbet tør for batteri og sov hele vejen. Girah fandt en plads under bordet og slappede virkelig af, så det var så skønt at opleve.

Vi glæder os allerede til næste år - tusind tak til jer der står for det kæmpestore arrangement!

Meget træt Girah "dagen derpå":


Ingen kommentarer:

Send en kommentar