søndag den 25. september 2022

Flere rally- og SIRIUSprøver

 Jeg havde fornøjelsen af at dømme DM i rally på Vilhelmsborg. Det var en stor fornøjelse at ‘gæste-optræde’ der, men det blev også en understregning af, at det var en helt rigtig beslutning at stoppe som dommer. Det kan jeg bare slet, slet ikke holde til, så det blev absolut sidste gang, og det var kun, fordi det var umuligt at finde dommere, der havde tid til at dømme den weekend. Alle fem dommere fik en skøn og personlig dommergave fra ‘Træsplitter’ (https://www.facebook.com/people/Træsplitter/100066517672181/):

Weekenden efter var Oonique til udstilling i Slagelse. Det er en spøjs ting, hvor det bare er helt vildt subjektivt. Det var en dobbeltudstilling, og Oonique blev bedste hanhvalp på den første, og kun nr. 3 med ‘Lovende’ på den anden - meget mærkeligt at det kan være så forskelligt. Men godt gjort af Amanda, som jo aldrig har prøvet at udstillle før. Søndag skulle Girah så til rally i Løserup, og det blev lidt håbløst. Han havde intet lavet i ugen op til, da han havde fået et dårligt øje, og det, kombineret med, at jeg var træt, gjorde, at det blev noget værre rod altsammen. Den første prøve afbrød jeg med belønning, og den anden gav 79 point pga en mistet øvelse og flere ommere - han var ikke helt styrbar, den lille hund!

I sidste weekend klarede vi det noget bedre - nærmest fantastisk! Schæferhundeklubben havde dobbelt rallyprøve. Vi fik 96 og blev 5. vinder på Pauls bane og 98 og 4. vinder hos Liv. Jeg havde lige håbet op en placering også, men det er svært at kontrollere, hvordan de andres baner går, så vi blev slået på tid, og det er der jo så ikke noget at gøre ved - det skal nok komme,  vi er i hvert fald ved at være godt på vej😊.


Nu er der først prøver igen for os på Samsø. Endnu en gang i et helt andet miljø, som jeg ikke ved, hvordan han reagerer på. Sidste år gik det helt fint, så det er da min forventning igen, men man ved jo aldrig, hvad det sker! Her skal vi også op i Færdighedsprøve 3 og Freestyle 1 om lørdagen, så det træner vi hen imod for fuld speed lige nu😊

Girah har også opnået et par titler. Han har bestået Sirius - rallybegynder SIRLB, og Sirius Tricks Begynder  SITCB, og vi afventer nu, om han kan være så heldig at opnå Bronze i Sirius Slalom Challenge….det er meget spændende! Tankerne går mod rally øvet, og på hvornår vi skal rykke op, og her kan jeg heldigvis bruge Sirius i rally øvet til at træne og vurdere, hvornår jeg synes, at vi er klar. Den Siriusprøve har vi også tilmeldt og ligeså Håndteringsprøven - den glæder jeg mig til at gå i gang med. Mit eneste issue er, at jeg er virkelig dårlig til at filme, og det er bare bøvlet, at man er nødt til at have andre til det….men vi fortsætter ufortrødent træningen og hygger os med det😊


Ingen kommentarer:

Send en kommentar