onsdag den 14. juli 2021

Girah til rallyprøver

 I sidste uge afholdt DKK rallyprøver fordelt over fem dage. Det med at komme ud til prøver er jo noget af det, der har været ret svært med en Corona-hvalp, så jeg greb chancen i onsdags og kørte en tur til Solrød, hvor begynderne skulle til dobbeltprøve.

Og nej, Girah er ikke gammel nok til at deltage i officielle prøver, men derfor kan man jo godt lade som om! Jeg skar godbidder ud og pakkede taske, som jeg normalt ville gøre, ankom i god tid og startede med at gå en tur i området. Dernæst tog jeg mine ting og Girah og gik ned til arealet, og det var superdejligt at se en masse kendte ansigter. Der var godt gang i den: larmende lastbiler, børn og voksne der skulle ind i børnehaven, toget kører lige ved siden af mm., men Girah var helt kold overfor alt det, han var sikker på, at han var kommet til fest - som var arrangeret til ære for ham😂😂😂. Vi hyggede os 1,5 times tid og så kørte vi hjem igen, det var en god gang træning!!!

Sådan så han ud, da vi kom hjem:


Søndag tog vi turen igen. Femte og sidste dag var det seniorernes tur, og Amanda mente, at vi skulle med hende og Dumle derned - og jeg var nem at overtale!

Det var en noget længere dag, og endnu en gang klarede Girah det hele i fin stil. Han var ikke helt tilfreds med at være i lukket bur, men når det stod åbent, lagde han sig derind flere gange, og han lå også bare i græsset og slappede af. Vi er lidt udfordret på, at andre hunde er vildt interessante, men vi arbejder på sagen, og det bliver stille og roligt bedre. Han synes, at det var svært at se Amanda gå bane, så der måtte lige lidt afstand på - det skal vi lige arbejde med! Meget spændende banegennemgang!:


Dumle og Amanda klarede sig flot og forbedrede deres point til Årets Hund, så der var ikke meget at være utilfreds med - det blev endnu en rigtig dejlig dag😊

Ingen kommentarer:

Send en kommentar