onsdag den 11. september 2019

En æra er slut!

Til rallyprøven i Kreds 2 Løserup i lørdags den 7. september gik Osseau sin sidste rallybane i Championklassen.
Amanda har længe sagt, at hun gerne ville til nogle prøver med de nye skilte i championklassen, før de skulle skifte til Seniorklassen - vi har diskuteret lidt, hvornår det så skulle være, da det jo er en beslutning, der ikke kan gøres om, men da vi ventede på, at det blev deres tur lørdag, sagde hun pludselig, at hun søndag ville starte i Senior på Garbogaard.

Osseau sluttede dermed klassen med at gå en virkelig, virkelig flot bane - de endte med 80 point, hvor de mistede 13 på "tre skridt mod venstre", da Osseau først kom skævt ind i den, og ved ommeren syntes han lige at der hørte en twist til i øvelsen. Den beslutning var dommeren ikke enig i:-))
Det var SÅ smukt, og det var en helt passende afslutning på en flot karriere i klassen, som de har deltaget i siden 21. august 2011.

Dumle fik en smuk IB på samme bane - frem til skilt 15 havde Conni kun trukket 8 point, derefter mistede han 3-4 skilte, men flot var det!

Søndag på Garbogaard skulle Annette dømme den første prøve og jeg eftermiddagsprøven.
Der var tre hunde i Seniorklassen og Amanda og Osseau lagde ud med en megaflot debut, hvor de vandt klassen med 86 point - kun et indkald på den forkerte side gjorde, at de ikke fik den første pind, da de mistede 10 på øvelsen:-)
Annette tilbød at dømme klassen eftermiddag også, så de kunne gå op igen - her fik de en tredje plads med 93 point, igen rigtig tæt på en pind!!

Amanda skrev et meget smukt opslag på Facebook søndag aften, hvorfra jeg lige stjæler, hvad hun skrev om Osseau:

Osseau sagde offentligt farvel til Championklassen i går, det gjorde han yderst fint med 80 point og 5. Vinder på dagen. Jeg stortudede da jeg kom ud fra banen, fordi den følelse, jeg havde på banen var intet mindre end fantastisk! 🌟💙 Og da jeg var færdig var jeg ikke i tvivl om, at det var den bane jeg skulle have som sidste Championbane med ham. 💙
Så i dag har Osseau sagt halløj til Seniorklassen, og her var det igen fantastisk at gå med ham. Jeg har virkelig fået min stjerne hund tilbage, (fra før han blev døv) første prøve 1. Vinder med 86 point (vi mistede 13 point på et indkald som gik lidt i fisk) og anden prøve 3. Vinder med 93 point. 💙🌟💙
Det er aldrig sjovt når man bliver nød til at indrømme at ens hund er ved at blive gammel, så det har bestemt ikke været en nem beslutning at flytte ham til seniorklassen, men vi har været i Championklassen i knap 8 år, og vi har gjort det godt! Så nu er det tid til at shine i seniorklassen i stedet for. 🌟💙🌟

Jeg har været ved at tælle:
Osseau har været til 158 officielle rallyprøver i Championklassen
56 gange har han fået 90 point eller derover (og vist lige så mange gange IB:-))
Han har været til DM i klassen fire gange -
2014 – nr 18
2015 – nr 14
2016 – nr 10
2017 – nr 20


Amanda har også en video fra hans sidste prøve - den må hun gerne lægge op, så jeg kan linke til den:-))

Amanda fik dommerens roset i lørdags for den bane, hun gik med Dumle -
det betyder meget at få sådan en anerkendelse!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar