tirsdag den 18. juni 2019

Mere end almindeligt travle måneder

Jeg må have fat i kalenderen for at få styr på, hvad jeg har foretaget mig udover at arbejde de sidste par måneder, for det har jeg godt nok brugt meget tid på:-(

Det er en kæmpe opgave at have afgangsprøver i dansk, da prøveformen er således, at hver enkelt elev selv vælger inden for et lodtrukkent område, hvad de vil op i. Det er en super god måde for eleverne, men det betyder så, at læreren udsættes for alle mulige forskellige tekster, kortfilm, musikvideoer mv., som man garanteret kun kender en brøkdel af, så der skal en del forberedelse til for at være sikker på, at elevernes hjælpes godt igennem.
Ingen jammer - det er en fed proces, og jeg er virkelig, virkelig glad for deres gode resultater:-)))

Jeg har nu fire fridage, hvor jeg stort set ingen planer har - så skønt!

Nå, tilbage til kalenderen som viser, at jeg har dømt til fire rallyprøver de seneste to måneder, det er altid en fornøjelse:-)
Tak for hjælpen gave
Herudover har Amanda været til prøver i Sverige (uden resultat) og til rally i Årslev uden prangende præstationer. Efter Årslev kørte vi videre til Nr. Aaby for at være med til opvisning i Dog dancing ved Sheltieklubbens 25 års jubilæum - det var et super hyggeligt arrangement, hvor vi prøvede lidt af hvert:

Amanda og Osseau prøvede at løbe agility igen -
det er efterhånden nogle år siden

Fra vores Freestyle 

HTM

Der var også mulighed for at prøve kaninslæb,
som er blevet en populær sport for sheltier.
Osseau var dygtig til det, men kaninen var lidt farlig:-)


Mere HTM

Vores HTM-start

Da udstillingen var slut var der overrækkelse af rosetter fra Årets sheltie. Osseau blev nr. 2 i både Championklassen og i Freestyle 1, det gav et par meget smukke rosetter:Og så er jeg blevet færdig med puslespillet med det skønne billede af Django - 1000 brikker:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar