tirsdag den 9. januar 2018

Jubel nytårsaftensdag til rallyprøver

Langt om længe godt nytår herfra:
SHS afholdt traditionen tro rallyprøver nytårsaftensdag. Ligeså traditionelt er dommerne Paul og Conni, og deltagerne er stort set også de samme år efter år:-) Det er så hyggeligt!

I år var jeg der nu ikke bare for hyggens skyld, jeg kom nemlig også til at sige ja til at være sekretær - en tjans jeg ikke er helt så bekendt med, men i godt samarbejde med Charlotte Bøgvad og senere på dagen Amanda gik det nu helt fint.

Amanda skulle op med både Osseau og Dumle. Osseau klarede den første bane hos Paul til flotte 96 point, der rakte til en 4. plads. Derefter var det Dumles tur hos Conni - han manglede kun et enkelt cert for at blive rally mester, og Amanda virkede ret nervøs, hvilket naturligvis smittede af på Dumle. Det var en svær start for ham, da den var tæt på publikum, dem der varmede op mm., og det endte da også med IB.

Så blev der byttet, og Dumle skulle på hos Paul i den roligere ende af hallen. Det var ret svært at følge med i banegennemgangen, men det gik bare så flot - det blev til 99 point, 1. vinder og tredje cert hjemme, hvilket gav titlen DKRLME. ( Dumle er jo ikke stambogsført og kan derfor ikke opnå en Championtitel). Jubii, juhu - det er bare så vildt meget, mega godt gået:-)))))

Osseaus bane hos Conni var også flot, det blev til 92 point - ikke noget at skrive hjem om, men dog et resultat i den gode ende.

Efter præmieoverrækkelse blev vinderne af Sydkystens Hundeskoles Hundepris annonceret. Der gives tre, og Amanda fik den ene!!!! Hun blev naturligvis både glad og overrasket - og tro mig: mor er stolt. Jeg filmede overrækkelsen, men jeg vil spare både Paul og Amanda at lægge det ud her - det er ellers ret underholdende :-)))

Med prisen fulgte et gavekort til Grafiko.dk og et diplom med flg. begrundelse:


  • Hun er den yngste rallyudøver på topplan. 
  • Hun opnår flotte resultater. 
  • Hun ved sin adfærd til træning og konkurrencer er et mønstereksempel for alle, der arbejder med hunde. 
  • Hun er sød, sympatisk og herlig at være sammen med 
  • Hun er en af dem, der vil præge hundeverdenen på den gode måde mange år frem


Det var skønt at opleve hendes overraskelse og glæde, og det var i det hele taget en skøn og dejlig dag for hende.


Det var også superdejligt at se to gode hundevenner Berith med Thea og Susanne med Annesine blive Rallychampions - det er så vejfortjent at nå dertil!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar