søndag den 6. november 2016

Dygtige og travle Osseau - nu med HTM1 titel:-))

Osseau har haft en travl weekend - i går var vi på Garbogaard til prøve i både HTM 1 og FS 1, og i dag har han været i Herning sammen med Amanda til rallyprøver, først finalen i Året Rallyhund og derefter til en 'almindelig' rallyprøve, den første der tæller til Årets Hund til næste år.

Tilbage til i går! Vi manglede to Q-point i HTM 1 for at nå op på de 12, der skal til for at få en titel og oprykning til næste klasse, og med seks deltagere i klassen, var det altså svært ikke at håbe på at opnå dem i går.
I forhold til de tidligere prøver på Garbogaard var ringen blevet vendt om, så der var meget mere plads til både hunde og tilskuere, og det var superdejligt. Ydermere var dommerne placeret oppe på den høje kant med det resultat, at Osseau slet ikke bemærkede dem. Rigtig mange hunde var påvirkede i ringen og gik i snus mv., men Osseau opførte sig rimelig pænt. Alle positionerne var flotte og stort set alle skiftene ret håbløse! Han havde for meget lyd på i HTM klassen, og det trak noget ned, men trods det lykkedes det os at få en 3. plads og dermed 3 point, og titlen er hermed i hus.

Point og kommentarer (som jeg er meget tilfreds med:-)):
Udførelse:
7,5 - Rigtig pæn, men noget støjende performance (-0,5 for hylen)
7,7 - Fine positioner. Dejlig rolig fører. Noget lyd og lidt uro rundt omkring
7,8 - Trukket 0,2 for vokaliseren ellers rigtig fin udførelse

Sværhedsgrad:
7,6 - Fint
7,8 - Fint for klassen
8,1

Fortolkning:
7,5 - Ok
8,0 - Flot
8,0

Så skør kan man se ud....og Osseau er helt væk:-)))

Her er det lidt mere fornuftigt:-)

Nu diskuterer jeg lidt med mig selv, om jeg skal sige farvel til Stig Rossen og Something's Gotten Hold of my Heart nu, eller om vi skal tage en enkelt gang mere i Hangaren den 18.12....det må jeg lige finde ud af.

Det blev ret hurtigt tid til Freestyle - til vores nummer Get Off my Back fra tegnefilmen Spirit. Jeg har fået blokket mine cowboystøvler lidt ud, men da min ryg ikke havde det supergodt i går, valgte jeg at lade være med at tage dem på (til trods for at det var ganske koldt i bare tæer!!!)
Osseau gjorde det rigtig godt, jeg glemte et par gange, hvad det var, jeg skulle, men sådan går det jo, når vi ikke har trænet så meget.... Endnu en gang fik vi en 5. plads og et point til samlingen, det er jeg meget tilfreds med:-)

Nu skal vi i gang med at fokusere på det nummer, mens jeg så småt vil begynde at arbejde på nye positioner til et HTM 2 program.

Point og kommentarer:
Udførelse:
7,7 - Mange flotte øvelser. Lidt misforståelser ind i mellem
7,5 - Noget tøven og enkelte missere. Lidt småhvinen undervejs (har ikke trukket for det)
7,7 - Meget nydelig første del. Det trækker at han bider efter pisken, pas på med det

Sværhedsgrad:
7,6 - Ok
7,8 - Ok for klassen
7,7

Fortolkning:
7,5 - Musik passer godt til ekvipagen. Lidt mere brug af musikken vil højne programmet
7,8 - Timingen røg lidt. Musikken lød lidt mærkelig - er det din klipning?
7,7
I rally i dag rykkede Amanda og Osseau op og blev dermed nummer 12 i Årets Hund.
Prøven efter gik Osseau superflot, Amanda lavede en dyr fejl, og de endte på 87 point - jeg huggede lige hendes update fra Facebook:

    I dag har jeg og Osseau været i Herning til Årets Hund finalen i Championklassen i Rally. Vi lå på en 13 plads, og min forventning med dagen var da klart at vinde, da jeg ikke er det mindste i tvivl om at vi kan! Da jeg så banen skruede jeg gevaldigt ned for forventningerne, den var ikke for tøsedrenge, men helt bestemt en finale værdi!! 😅 Osseau klarede det efter omstændighederne fantastisk! Det var et andet underlag vi varmede op på, der var kamera og masser af fin pynt ru...ndt omkring! Han syntes det var meget svært, men da vi først kom i gang, ved omkring skilt nr. 9 gik det super! Vi endte på en samlet 12 plads! Til den officielle prøve som var bagefter, gik Osseau helt suverænt! Men jeg chancede et skilt, som vi så desværre mistede! Så vi endte med 87 point og en 5 plads. Hvis jeg enten havde lavet øvelsen om eller dommeren ikke havde set det, ville vi have fået 94 el 97 og en 2. Plads. Men skidt med det vi vinder bare næste gang!!! 😍😍 Elsker min blå stjerne! Han er helt fantastisk og unik!!! 💙💙💙💙

Ingen kommentarer:

Send en kommentar