onsdag den 20. april 2016

Endnu en rallyprøve

I går var vi afsted til rallyprøve igen - en aftenprogram med start kl 16 ved Hundeskolen Ophian på Garbogaard. Annette Dalgaard var dommer, og hun havde lavet en rigtig god championbane - en bane, der passede rigtig godt til Osseau.

Der var masser af plads til opvarmning på den indhegnede bane udenfor, men suk - det er også en lufteplads, og Osseau lyst til at snuse gjorde, at det var tæt på umuligt at lave nogen form for opvarmning. Osseau og manglende opvarmning er en rigtig dårlig kombi, så han var ret meget oppe at køre ved starten. Og da starten oven i købet var lige op ad kanten mod tilskuerne, var det bestemt ikke nogen let opgave for Amanda at få ham til at fokusere.

Men da de først kom i gang, gik det faktisk rigtig godt. Der var lidt for meget lyd på ham - men heldigvis ikke nok til, at der blev trukket for det - og der var ret meget fart også, så Amandas mest brugte kommando var vist ROLIIIG :-)))

Det blev simpelthen til 92 point og en placering som nummer 3 - så sejt!
Og dermed fik de samlet fem resultater til Champion Cuppen, så vidt jeg kan regne ud giver det dem en placering som nr. 8.
Man må sige, at de er inde i en god stime:-))))

Det er blevet annonceret, at Årets LP og rally shelties indføres igen i Sheltieklubben, så Amanda måtte lige meldes ind i klubben igen, for der har hun bestemt også en mulighed for en god placering.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar