mandag den 7. september 2015

DM 2015 og dagen efter

Det er en presset tid for tiden, og derfor kommer der først nu en blog om DM i Århus i sidste weekend. Weekenden startede tidligt fredag morgen, hvor Amanda og jeg kørte mod Randers sygehus. Min søster er alvorligt syg og var i ugen op til blevet undersøgt for flere forskellige kræftformer. Det var derfor nødvendigt, at jeg var med til en samtale med lægen på sygehuset, så jeg tog en fridag for at få det hele til at hænge sammen.
DM trådte derfor lidt i baggrunden. Osseau måtte tilbringe en del til i bilen, men han fik da en tur op og ned af "bjergene" i Randers og måtte også være caféhund (det var han ikke ret god til!!).

Nå, familiemiddag i Rønde fredag aften, og lørdag morgen kørte vi mod Paludan Müllersvej. Det var en meget festlig dag. Kreds 6 har virkelig gjort et kæmpe arbejde for at få alt til at fungere, og jeg nød at være tilskuer til det hele. Amanda og Osseau gik bedre, end de har gjort længe. Jeg var sikker på, at de gik videre til finalen, men det lykkedes desværre ikke - 89 point var ikke nok, men rakte til en 14. plads - fint nok, det var en forbedring fra sidste år.
Det var så dejligt, at Paul og Max gik videre, og de endte på en flot 8. plads:-)

Vi nåede desværre ikke hele præmieoverrækkelsen, da vi måtte afsted til endnu en familiemiddag - der er meget at nå, når hele min familie bor på Djursland, og det var lækker thaimad, vi fik, da vi nåede frem:-)

Vi boede i min søsters hus og hyggede derfor også med hendes gravhunde, som jeg to gud på et par lufteture - phew, 3 hunde på en gang gik ikke så godt første gang, men det blev bedre, efter de havde prøvet det nogle gange.

Nå, jeg kan simpelthen ikke få det vendt om her i bloggen:-((((((
I får det alligevel!


Søndag lå Championklassen sidst, og vi kørte derfor til Randers først for at se til min søster endnu engang. Ved 12.30 var vi igen i Århus. Amanda og Osseau gik igen en ret flot bane, men fik desværre kun 87 point, det er ikke nok til DM næste år, så der må flere prøver til for at opnå flere point!

Lonni tog en del billeder. Her er nogle stykker - jeg synes, det ser rigtig godt ud:


Det var en rigtig, rigtig dejlig weekend med masser af hyggeligt selskab. Selv om jeg ikke selv skal til prøve, er det altså næsten sådan - måske er der endda endnu mere kriller i maven:-)

Den seneste uge har så givet det endelig resultat, at min søster heldigvis ikke har kræft, men "kun" meget alvorlig knogleskørhed med mange sammenfald i ryggen og lænden. Jeg har endnu en gang været i Jylland her i weekenden, hvor der var 30 års jubilæum for min gymnasieklasse - totalt hyggeligt arrangement på Gl. Løgten Strandkro. Det gav så mulighed for flere familiebesøg, og jeg fik heldigvis endnu en gang set til min søster, som nu er på et genoptræningscenter - det er træls at være så langt væk i sådan en situation, men det er jo desværre betingelserne......
Ingen kommentarer:

Send en kommentar