torsdag den 3. juli 2014

Masser af oplevelser

Det er bestemt ikke, fordi der ikke er sket noget, at det har knebet med opdateringer på bloggen - tvært i mod!
Jeg overlevede afgangsprøverne, der nu er godt overstået, og en længe ventet sommerferie er startet. Det er noget specielt at gå på ferie uden at have tænkt på og planlagt starten af næste skoleår, men sådan må det jo være.... Det skal nu nok blive godt: at have fri 15.45 hver dag og hver eneste weekend - det er mange år siden, at jeg har prøvet det. Det er synd for børn og forældre, at der nu bliver væsentlige "service-forringelser", men igen - sådan må det jo være....

Hundeoplevelser har der været en del af:
Fri ved fod kursus hos Anja Christiansen - det blev med Django som deltager, da Osseau var en tur i Esbjerg med Amanda (de kom dog ikke nærmere en kvalifikation til DM af den grund....)
Django var helt på og klarede de 4 timer i fin stil. Jeg prøvede at indlære position på højre side, for ja - gisp - jeg tror nok, han skal støves af og prøve et par rallyprøver igen:-))

Rallyprøver hos IF-klubben i Jægerspris var vi også til, altså Amanda var oppe med 2 x Osseau og 2 x Dumle. Uden den store succes, men Dumle fik da en 3. plads til prøve nr. 2.


Den 15. juni var vi på Bakken med Sheltieklubben. Django var som sædvanlig med, og han hyggede sig mægtigt hele dagen. Det gjorde vi andre nu også:-)

Der har ikke været så meget tid til træning af Osseau. Jeg har trænet om tirsdagen før mit LP-hold, og ellers max en gang eller to mere i løbet af ugen. Jeg er gået lidt kold i det med at deltage på hold, men har i stedet været til enetime hos Christina Ingerslev - især til hjælp til næseprøven, som var forsvundet fra hans hjerne....
Det har været supergodt:-)

Og så er Hundedagene jo vel overstået! Torsdagen gik for mit vedkommende på kursus hos Christina Ingerslev, og Amanda deltog hos Charlotte Lyngholm. Det var en rigtig god dag. Fredag holdt vi - næsten - fri. Der var lige en aften-rallyprøve, Amanda og Osseau måtte deltage i, da resultatet talte til Årets Hund. Og hold da op - Osseau viste sig fra sin eksemplariske side og gik pænere, end han har gjort længe. Amanda kostede 10 point (!!!!), så de endte på 86, men hold da op hvor var det flot. Det rakte til en 2. plads i det skarpe selskab.


Lørdag var der prøver, hvor den største succes var, at Osseau tog den rigtige næseprøve - med et søg, der var en eliteklasse værdig iflg. Marianne Jensen, der var dommer:-)))) Både Osseau og Dumle fik 3. præmier, og rallyen var heller ikke noget at skrive hjem om.
Det er jo altid dejligt, når det går ens kursister godt, og i den forbindelse var Rie og Bobby oppe i rallybegynder og fik 92 point - det var simpelthen så sejt! Berith og Max deltog for første gang i LP 1. Max tog ikke næseprøven (åh, hvor har vi ellers kæmpet med den....og det er gået godt den sidste måned), men endte alligevel på flotte 156,5 point, det var super skarpt alt det andet, de lavede, og jeg var totalt stolt på Beriths vegne - flot arbejde:-)))

Søndag var jeg underviser på rallykurserne - hold da op, hvor går 2 x 3 timer stærkt i selskab med top-engagerede og dygtige kursister:-))))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar