onsdag den 21. august 2013

Kenneltræf, uddannelse og træning

Så har hverdagen ramt med fuld kraft: Skolen er i gang igen, nye træningshold er startet, og weekenderne er fyldt, så der er nok at se til.
Søndag den 11. august var vi på besøg hos Lotte og Kurt, da Kennel Elverlamshuset holdt åbent hus for hvalpe og venner af huset. Der er efterhånden født mange hvalpe på kennelen, og der var da også omkring 80 mennesker og 50 hunde til træf. Vi gad ikke have Osseau med,  så han var på besøg hos mine svigerforældre i Lejre, mens vi andre hyggede os med kage, god mad og helstegt pattegris. Django er jo fantastisk at have med - sammen med en kuldbror var han alderspræsident i selskabet, han havde det dejligt hele dagen og løb blandt andet en agilitybane med Amanda. Han var godt træt dagen derpå:-).

Onsdag startede vi nye hold i Osted. Et blandet rallyhold som Paul og jeg deler, og derefter et lille LP-hold. Jeg nyder at undervise og især at have god tid til kursisterne, så jeg foretrækker klart små hold.

I weekenden var der så endnu en omgang på klikkerinstruktøruddannelsen. To lange, men supergode dage med en god blanding af teori og praktisk træning. Jeg synes, det er så fantastisk at se, hvor meget Osseau tilbyder af sig selv, og hvor hurtigt han forstår hvad han skal. Nogle af de øvelser, vi skal kunne, gør, at lydighedsøvelserne kokser lidt, men det skal han nu nok forstå at skille ad - det er jeg ikke så bekymret for.

I går startede så træningen hos Charlotte Lyngholm. Et lidt blandet hold med flere hunde, som syntes at Osseau var mægtig interessant, men han tog det nu meget pænt, at de løb hen til ham, selv om jeg godt nok synes at det er træls når det foregår midt i øvelser:-(. Det ødelagde lige et udløb til feltet, så det blev han utryg ved, men det går vel over..... Det skal nok blive godt - Charlotte er skarp som altid og supergod til at fokusere på detaljer, og det kan jeg jo godt lide:-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar