tirsdag den 4. juni 2013

2 x rally og optræden på Kristiansminde

Søndag den 26. maj var vi til rallyprøve i Næstved. I øs-plask regnvejr skulle jeg være dommerelev hos Trine, og Amanda og Osseau skulle deltage. Det var hyggeligt, men vådt at være elev, og Osseau var bestemt også påvirket af regnen. De klarede det lige med 70 point - Osseau skulle både ryste sig, klø sig, gabe mv. undervejs, så det var tydeligt, at han ikke syntes, det var sjovt....

Anderledes gik det i lørdags til prøven i Hvalsø. Allerede var morgenstunden var det varmt, og de gik en meget, meget flot gennemgang. Med nogle ommere + det løse blev det til 87 point, men Osseau var bare "på", og de svære ting på den gode bane lykkedes perfekt, så skidt være med resten:-)

Søndag var vi til den årlige optræden på plejehjemmet Kristiansminde i Roskilde. Det var nu 3. år i træk, og jeg bliver simpelthen så glad af at se beboerne + andre besøgene være så glade og imponerede af det, vi viser - selv om det ikke alt sammen er lige kønt!
I år var vi 4 førere med 6 hunde - jeg havde begge hunde med, da Django har haft meget svært ved at undvære mig, efter jeg var på lejrskole hele sidste uge. Vi viste LP-øvelser, rally, agility og jagtarbejde mm. Django havde en fest, især da jeg syntes, at han skulle prøve agilitybanen, han nåede at tage flere spring og hoppe over tunnelen mange gange, før jeg droppede ham og tog Osseau i stedet:-)). Jeg havde forsøgt at lokke Amanda med, men hun havde ikke tid - jeg kan ikke løbe agility og heller ikke gå rally med Osseau ordentligt, så hun brokkede sig noget, da hun så billederne pga. forkerte håndtegn osv., men vi gjorde vores bedste, og hun kunne jo bare være taget med:-))

Billeder fra Kristiansminde:


Ja, ja - forkert håndtegn!En lydig Osseau og knap så lydig Django!


 
Springapport
Osseau kan flyve!


Hmm, det var ikke lige den vej....


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar