tirsdag den 21. maj 2013

Der er nok at se til

Jeg synes, at jeg har det med at rode mig ud i en forfærdelig masse ting. Ikke nok med at jeg jo skal passe mit job, hvor alt går stærkt pt., da der er nok at indhente, og der oven i købet kommer en lejrskole i næste uge, men der er også en del at se til på hundesiden.

På lørdag er det 3. dag af klikkerinstruktøruddannelse, og der skal trænes på de øvelser, vi skal kunne til den praktiske eksamen. Her skal Osseau blandt andet apportere fugl, hvilket, jeg tænkte, måtte være en stor udfordring for ham. Charlotte Lia har skaffet mig andevinger og fjer, som jeg sætter om en dummy - og det går indtil videre strygende. Jeg har valgt at gå frem i bittesmå step, da det er vigtigt med succes, så nu samler han dummyen op med en vinge sat på midten af, det synes jeg faktisk er lidt sejt:-))

Vi træner også "krydse poter". Også den øvelse er han ved at fatte, men det virker altså bedst på græs - på terrassen flytter han sig stadig for meget rundt. Her er stadig plads til masser af finpudsning, men vi er godt på vej.

Der skal også arbejdes med initiativ. Det er ikke Osseaus stærkeste side - med papkasse osv. går det ok, men resultatet er altid det samme. Jeg er rigtig dårlig til at træne, når jeg ikke ved, hvad jeg skal klikke for, så det bliver lidt noget rod. Forleden tog jeg en tom vandflaske som rekvisit. Osseau har aldrig været glad for flasker - de er vist lidt for "utilregnelige" for ham, men vi nåede da frem til at han væltede den....Så skulle Django jo også prøve - her nåede jeg dårligt at stille flasken foran ham, før den blev væltet og sparket vildt rundt på hele terrassen, det var altså ikke lige til at klikke for:-)))

Det er supersjovt at træne alt muligt forskelligt. LP-øvelser bliver det ikke rigtigt til, men det må komme igen efter på lørdag. Jeg overvejer at melde til i Lyngby den 22/6, men jeg har endnu ikke helt besluttet mig - under alle omstændigheder vil det betyde ret intensiv træning frem til den prøve for at blive klar, og det er jo altid godt:-)

I søndags var jeg i Esbjerg i forbindelse med uddannelsen til rallydommer. En lang, men hyggelig dag, hvor Paul hentede mig 7.30 og jeg først var hjemme igen kl. 20.30......phew - godt det var fridag i går!

På søndag skal jeg være elev for første gang. Det er i Næstved, hvor Trine er dommer - det glæder jeg mig meget til. Amanda og Osseau skal til prøve, så det bliver en lidt lang dag for dem, da vi jo skal tidligt af sted, men jeg håber, at Osseau ikke bliver alt for træt, når han nu også skal være på hele lørdagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar