fredag den 6. april 2012

Træningen virker:-)

Til rallyprøven i går i Dch Humlebæk gik Amanda og Osseau super-duperflot. Resultatet 92 point er det bedste til dato i Championklassen, de 3 point blev mistet på en førerfejl i dæk - gå rundt, hvor Amanda ikke fik sagt "bliv" til ham, så han rejste sig, og øvelsen måtte laves om. Fuld koncentration, glæde + rolige hænder er netop det, Amanda har arbejdet rigtig meget med i den sidste måneds tid, og hvor er det dog dejligt, at det så fungerer til en prøve:-)))
Det blev til en 3. plads i det skarpe felt. Alle i Championklassen er kanondygtige - ellers var de der ikke - men grænsen mellem succes og fiasko er ikke ret stor! Charlotte og Spot vandt meget velfortjent klassen med 97 point og fik deres 1. pind, Paul blev nr. 2 med 93 og så altså Amanda som nr. 3 - lidt hurtigere end nr. 4, der også fik 92 point:-))) Totalt Nørd-glæde!

Vi kørte fra Humlebæk til Lejre, hvor Django havde haft et par meget hårde timer alene hjemme hos mine svigerforældre, der havde inviteret resten af familien til påskefrokost på en eller anden kro. (Selvfølgelig også os, men man må jo prioritere:-)))
Django tudede, som jeg ved ikke hvad, da vi kom og syntes, at det havde været meget slemt..., men det hjalp på humøret med en dejlig gåtur i det skønne vejr. Vi kørte hjem et par timer efter. Osseau var træt og vågnede op totalt halt på højre forben - han kunne slet ikke støtte på det:-( Vi har aldrig haft en halt hund, så jeg var lidt i vildrede, trykkede skulder og benet igennem, men det var poten, det var galt med. Der var intet at hverken se eller mærke, så han fik en smertestillende pille og har åbenbart sovet det væk, for nu er der ingenting i vejen - han er helt klar til ballade, og nu krydser jeg bare fingre for, at det ikke vender tilbage....

Nu venter endnu en dag med gæster - gode venner kommer til en eftermiddag/aften med Bezzerwizzer og god mad:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar