søndag den 15. april 2012

Højt at flyve - dybt at falde:-)

I går var vi en tur i Helsingør - der bliver kørt nogle kilometer for tiden!!!
Kirsten Klitsgaard holdt træningsafslutning = en uofficiel LP-prøve, hvor resultatet tæller til Årets Sheltie, og vi havde fået lov at være med.

Først Osseau i LP 2, hvor vi startede med et 10-tal i dækken:-) En stor sejr efter indsatsen det sidste halve år! Resten af øvelserne gik som forventet - vi var lidt rustne, hvilket betød, at Osseau blev lidt forvirret ind i mellem, der kom lidt meget rally ind over, f.x. lidt fri ved fod på højre side.... Der røg lidt unødvendige point hist og pist, så vi må lige have strammet om på detaljerne før næste prøve! Pointene ses på hjemmesiden - det blev ikke 208,5, som skrevet på fb, men "kun" 207...vores bedste til dato:-)))

Jeg fik skiftet hund, og det blev tid til fællesøvelser i LP 3 med Django. Hmm, hvor svært kan det være at sidde stille i 1 minut? Han lagde sig efter 5 sekunder... I dækken skabte han sig helt vildt, så Louis blev næsten mundlam:-) Den øvelse endte med, at han satte sig op, og til sidst løb han hen og fandt mig bag træet...en leg vi ofte legede, da han var hvalp...

Fri ved fod med endnu et 0. Hans bedste øvelse, men totalt snus så jeg tog fat i ham og fik ham med, så vi kom igennem. Alt for mange kommandoer i stillingsskiftet, fordi det var vigtigere at snuse i græsset end at høre efter ...., og da han så - igen - begyndte at snuse ved keglen, da han skulle hente apporten, var jeg så gal, at dampen stod ud af begge ører!!!! Jeg ville så gerne have, at netop den øvelse gik godt! Jeg talte med MEGET store bogstaver, og så begyndte han at forstå, at det var alvor, og vi fik pæne point i resten af øvelserne (undtagen indkaldet, som han endnu ikke har lært godt nok, men det vidste jeg jo). Hans udløb til feltet var helt vildt flot!!!

Jeg var tæt på at opgive det hele og havde nok gjort det, hvis ikke Kirsten og Gry havde overtalt mig til at fortsætte! Jeg syntes, at det var enormt pinligt og spild af alles tid - det var så tydeligt, at han er blevet enormt forkælet det sidste års tid, hvor vi kun har trænet for sjov!!!!
Og hvis skyld er det så? Tja, og hvis skyld er det, at opvarmningen skulle have været bedre? Tja, pilen peger sgu' altid på en selv..... Jeg vidste da godt, at han ikke var helt klar og havde regnet med nuller i fællesøvelserne og indkaldet, men at han i den grad "pissede på mig", havde jeg ikke ventet - så blev jeg så klog! En erfaring rigere inden prøven om 2 uger, og det kan vi godt nå at rette op på.

Og så var det lige den omvendte verden: Amanda var tosset på mig, fordi jeg blev så gal, så der fik jeg lige en balle efter prøven:-) Fair nok!

1 kommentar:

  1. Fnis....skøn læsning...og hold da op hvor jeg ser billeder :-)

    SvarSlet