onsdag den 11. november 2009

Siden sidst...

Så troede jeg, at jeg skulle skrive, at årets sidste prøve er overstået, men så kom jeg lige til at tilmelde til endnu en rallyprøve - nemlig i Svinninge den 20.12. Jeg havde en målsætning tidligere på året, der hed, at Django skulle blive rallybegyndermester i år - den havde jeg egentlig indstillet mig på at vente med til næste år, da vi ikke kunne nå at tilmelde flere konkurrencer, men da muligheden så kom i Svinninge, lykkes det forhåbentlig alligevel.

Django og jeg fik 93 point til prøven den 25.10 - meget tilfredsstillende, og Django var super opmærksom. Amanda skulle prøve at starte med Osseau, som var knap så koncentreret (se nederste billede...), men helt vildt sød, da han mente, at han skulle prøve præmiepodiet, så de bestod desværre ikke. Han blev meget usikker på grund af tilskuerne, der var tæt på, men de prøver i Svinninge igen.

I lørdags var vi til agilitykonkurrence i DGI-regi i Kokkedal. Det foregik i et ridehus, hvilket Osseau også syntes var rigtig mærkeligt - han blev da også disket i både spring og agility, men især springbanen klarede han fint, det var vist mest en førerfejl, der var skyld i det. Jeg var meget spændt på, hvordan han ville klare sig i forhold til andre hunde, da Amanda jo mener, at de er gode, og hun vil meget gerne starte konkurrencer med ham, men jeg har jo absolut ingen forstand på det. De var dog helt på niveau med de andre begyndere, så hun kan sagtens få lov at starte flere gange - det skal dog til at begynde med kun være i DGI, da DKK-konkurrencerne nok er lidt mere krævende (og sikkert også dyrere...)

Ellers fortsætter "den sædvanlige" træning, og begge hundene udvikler sig hele tiden. De har begge en meget flot "fri ved fod", men der er bestemt nogle 2-skridts øvelser, vi skal have styr på, før det er godt nok! Feltet er for Djangos vedkommende også blevet meget bedre, men både apport og afleveringen af næseprøven er ved at drive mig til vanvid for begge hundenes vedkommende!!! Django er meget længere fremme end Osseau, men smider ALTID begge dele for fødderne af mig, Osseau er så småt begyndt at hente begge dele, men kommer ikke engang halvvejs ind til mig. De hader bare at have de træting i munden, og vi træner, træner og træner for det skal bare lykkes! Gode råd modtages gerne....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar