lørdag den 1. maj 2021

Rally, Do More With Your Dog og meget andet

 Vi blev sluppet ud af isolationen torsdag i sidste uge, og der har være fart på lige siden. Først havde Girah en oplevelsesrig weekend - lørdag var vi først til træning i Hvalsø, og derefter kørte vi til Kirke Hyllinge, for at se Amanda og Dumle gå rallyprøver. Det var en helt perfekt dag at vælge - den sidste bane gik de til 100 megaseje og flotte point og fik dermed det sidste cert, så Dumle blev Senior Mester.

En meget flot præmie:


Amanda valgte ved samme lejlighed at få lavet en til minde om Osseaus Senior Mester titel, som jo var den sidste han fik:


Søndag skulle vi til Rallydysten, og Girah skulle for første gang prøve at gå på en rallybane. Det gjorde han superflot - de to første skilte lykkedes til perfektion. I første runde nåede vi til skilt 8-9 stykker, før det blev for meget for ham, og i sidste runde startede vi så på skilt 7 og gik banen færdig - det var han rigtig god til, og jeg var meget tilfreds. Det er en super mulighed for at lege og belønne igennem en hel bane, og det er da motivationstræning, der vil noget.

Ugen har bestået af lange arbejdsdage, men tirsdag fik jeg filmet den sidste øvelse, som vi manglede for at bestå næste klasse - Intermediate - i Do More With Your Dog. Jeg sendte videoen til Johanna, og onsdag morgen, på Girahs 7 måneders fødselsdag, vågnede jeg til beskeden om, at den var godkendt, og Girah har hermed fået sin titel nr. 2. Seje lille hund😊😊💙💙

Vores 12 valgte tricks er her:

Her fra fredag til lørdag har vi været i sommerhus i Gilleleje. Det var første gang, Girah skulle sove andre steder end hjemme, men det gik fint. Amanda og Dumle var også med, så Girah valgte at sove sammen med dem i stuen. Girah elsker Dumle, og Dumle er nu også ret glad for Girah. De havde en kæmpefest på den store græsplæne. Dumle er ikke helt så hurtig længere, og heller ikke så udholdende, men de hyggede sig helt vildt😊Ingen kommentarer:

Send en kommentar