tirsdag den 16. juni 2020

Rallyprøver med stor succes

Præmie- og rosethøsten - og to glade hunde (eller måske har de det bare varmt:-))

I søndags strømmede "alle" til Løserup, hvor det endelig var muligt for Kreds 2 at holde rallyprøver efter Corona-pausen.
Amanda nåede at sige, "hvor er det bare hyggeligt" mindst 10 gange, inden vi fik pakket bilen ud, og hun var helt sikkert ikke den eneste, der havde det sådan:-)

Det var dobbeltprøve med DM kvalifikation. Amanda og Dumle skulle på formiddag og Osseau om eftermiddagen og hu hej, hvor det gik.
Dumle startede hos Annette med at gå til 91 point og få "Dommerens favorit" for den store udvikling, de viste. Derefter gik han til 88 hos Paul - to flotte beståede prøver på samme dag, det er ikke tit det sker for Dumle !!! Placeringer var der ikke nogen af, det er helt umuligt i Championklassen, hvor deltagerne er superseje og rask væk får 100, 99 og 98 point på de første mange pladser, men skidt med det - det er ikke så vigtigt:-)

Kl 13 var det Osseaus tur. Det var varmt, og Amanda var ved at brænde sammen, så hun fik en gang "vand-spray" af Charlotte - det hjalp noget på koncentrationen. Banen gik de til 71 point - to x 13, så kommer man hurtigt der nedad, men det blev alligevel til en 3. plads ud af 5 seniorer.
Det var så opvarmningen (Amandas ord) - på Pauls bane gik de til vilde 97 point, samme point som nevø Jay, som gik i hurtigere tid, så det blev til 2. vinder. Osseau fik dermed 2. pind til Senior Mester titlen og 1. cert mod championatet.
Ja, det er lidt indviklet, men da de fik første pind før de nye regler trådte i kraft den 1.2.20, kan de stadig opnå Mester-titlen.

For den præstation fik de også "Dommerens favorit" af Paul, så det må siges at være en succesfuld dag!

Pia Varkils foto fra Facebook

Ingen kommentarer:

Send en kommentar