mandag den 6. januar 2020

Omkring årsskiftet 2019/2020

Jeg er jo lige nødt til at gøre en status på hundelivet herhjemme her ved årskiftet:

Django er efter sin tandoperation blevet som en 2-årig igen! Han hopper rundt, han gør lige så meget som han gjorde dengang (jeg havde helt glemt, hvor slemt det var....) og han er frisk og klar til alle de rigtig lange og mange gåture, vi har gået i juleferien. Det er virkelig en fornøjelse at se ham have det så fantastisk, og vi nyder hver dag, vi har med ham:-)

Og Osseau:
Tja, den 15. december var han og jeg til et julearrangement i Dog Dancing, som Lonni og Mia havde arrangeret - Lucky Dip X-mas Edition, hvor man skulle trække et musikstykke, lige før man skulle ind i ringen. Jeg trak et nummer af Michael Buble, jeg kan ikke huske hvilket, men det var et ret langsomt nummer. Osseau lavede en super præstation - man måtte heldigvis belønne undervejs - min var ikke helt så prangende, så fortolkningen gav ikke mange point. Vi endte på en flot 3. plads, det var meget fint.
Nu er det så endegyldigt slut med HTM for os, det er meget vemodigt....men sådan må det være....

Meget flot roset - Osseaus absolut sidste HTM roset 

Nytårsaftensdag var vi til SHS’s traditionelle nytårsprøve i Herringløse, hvor jeg var sekretær, og Amanda skulle til prøver først og derefter overtage sekretærdelen fra Charlotte.
Dumle gik fint, Amanda gik - vildt nok - fejl bane, det er ikke sket ret tit i hendes rallykarriere:-), men den anden prøve bestod de!
Osseau var lidt en bølle på Pauls bane, fik han 90 point?? Det er lige forsvundet, men på Connis bane gik han absolut fantastisk!!! Det var totalt fejlfrit indtil sidste skilt, hvor han ikke drejede, så det kostede en ommer. Det blev til 97 point, en 3. plads og ikke mindst: den første pind i Seniorklassen - Jubii, juhu:-))))

Lørdag var Amanda og jeg dommere til en dobbelt rallyprøve i Agilityhallen. Årets første - og der er vist en eller to i kalenderen hver måned hele året, så der skal absolut ikke fyldes mere på!
Det var en virkelig hyggelig og god dag, der sluttede med besøg af rigtig gode venner om aftenen - så bliver det ikke meget bedre:-)

Nytårsaften herhjemme var fredeligere end i rigtig mange år, hvor Osseau ellers ofte har været ret bange. Døvheden er virkelig tydelig nu, så i år så det således ud:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar