onsdag den 21. november 2018

Well done

I dag er det 16 dage siden, Osseau blev kastreret, og jeg må sige, at det er gået over al forventning.
Jeg havde jo lånt en dragt af Conni, som Osseau brugte hver gang, han var uden opsyn og bortset fra, at han lignede en bulldog, der ikke kunne bevæge sig, de første gange, han fik den på, er det godt nok en smart opfindelse, der simpelthen er så nem at bruge:-)

Han blev opereret mandag, jeg var hjemme tirsdag og Henrik onsdag, og det var med rigtig god samvittighed, vi tog på arbejde torsdag, fordi det gik så godt. Han blev syet med indvendige sting, og såret blev meget hurtigt rigtig pænt og er nu næsten væk.

Den fjernede tumor blev sendt til undersøgelse, og efter en uges tid kom svaret. Indholdet var lige så atypisk som symptomerne: tumoren indeholdt to forskellige typer kræftceller - heldigvis de typiske kræftformer mht testikelkræft, så der er heldigvis stadig inden grund til panik, da der ikke er nogen markant risiko for spredning.

Vi har naturligvis taget det roligt med gåture, og der har slet ikke været tale om træning, men nu er vi stille og roligt i gang med de længere ture igen, Osseau er nu med på Henriks hurtige traveture, og i morgen skal han igen til rallytræning med Amanda.

Adfærdsmæssigt tror jeg ikke, at der bliver tale om den store forandring, men vi er jo meget spændte på, om han vil blive lidt mere afslappet over for alle hanhundene i nabolaget - det kunne være dejligt:-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar