torsdag den 28. juni 2018

Så er det rally DM-løb nok kørt

Paul offentliggjorde den - vist nok - afsluttende DM kvalifikationsliste i går, og til trods for en rigtig flot præstation af Amanda og Osseau i Løserup i søndags, som gav 95 point rakte det kun til en samlet 28. plads på listen. Det var superærgerligt, at Osseau reagerede på tidstagerens bevægelser, så det kostede en ommer på første skilt, men det er jo det, der sker med den hund - han er altså lidt for sart nogle gange (læs: temmeligt tit!!!).

Det er helt vildt, at man skal have så høje point i alle klasser for at kunne deltage i DM, og der er en hel del hundeførere udover Amanda, der i årets løb har opnået flotte resultater, som ikke kommer med, da resultaterne er kommet til de 'forkerte' prøver - egentlig synes jeg, det er ret synd for dem, men der er jo altså plads til et begrænset antal til DM.....

Med en placering som nr. 28 er det utopi at tro, at deltagelse bliver mulig - jeg tror, at alle på listen er helt klar på at være med til DM, og de fleste er nok også gået målrettet efter det.

Heldigvis kan vi følge Mathildes deltagelse med tre hunde i Juniorklassen med stor spænding :-)))

Og stort tillykke med kvalifikationen til alle.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar