søndag den 30. juli 2017

Rallyweekend = Blære-blog:-))))

I denne weekend har Sydkystens Hundeskole holdt rallyprøver på Dansk Hundeskoles areal ved Roskilde. Det er altså et skønt område, de har der!

Lørdag var der en officiel dansk prøve og en uofficiel svensk prøve - der var nemlig landskamp for 4. år i træk. Jeg dømte begyndere og øvede, meget store klasser med to banegennemgange i hver klasse.

Amanda var oppe hos Paul som dømte Ekspert og Champion og jeg har kopieret det hun skrev på Facebook i går:

"Til landskampen i dag, var Osseau oppe i championklassen og i den svenske begynderklasse og fik hhv. 78 og 83 point. Ikke rigtig noget at prale af. Det var en udfordrende championbane, og jeg kan konstatere, at der stadig er problemer med spring uden vinger på. 🤔 og i den svenske prøve var han lidt uden for pædagogisk rækkevidde. Men skidt med det! Vi klarer det bedre i morgen 😅

Dumle var en stjerne 😄🌟💙 han var oppe i ekspertklassen og den svenske begynderklasse og fik hhv. 89... og 96 point!! 😍😍 jeg kunne ikke være mere stolt! Selvom han startede noget dæmpet ud i ekspertklassen, og jeg var tæt på at give ham snor på, så kæmpede vi os igennem det og Dumle endte med at hoppe og danse som når han er gladest!!! 😍😍 i den svenske prøve fik han en langsom reaktion og jeg fik en mindre førerfejl for at løbe for tidligt! 😅

Tak for sjove og udfordrende baner fra Paul Lysholdt og Ingrid Dahlqvist! 👌🏻
Vi glæder os til flere prøver i morgen!!! 😁🌟😁🌟😁
Danmark vandt i øvrigt landskampen!! 🇩🇰🇩🇰

Det var en våd, men superdejlig dag, hvor jeg så rigtig mange flotte banegennemgange.

I dag var jeg "bare" tilskuer. Der var dobbelte rallyprøver med Johanna og Ditte som dommere.
Amanda startede med Dumle på Johannas bane - og jubii, juhu, de gik til 98 point, og der var ikke et øje tørt, da de kom ud af banen. Dumle har de seneste par år haft store angst-problemer, og Amanda har virkelig gjort et stort stykke arbejde med ham. Nu er første cert i hus:-)))))


Alle tre fik 98 point, så tiden afgjorde placeringen
Næste prøve var Osseau på Dittes bane. Han har den seneste uges tid kun haft løbetidstæver i hovedet herhjemme og således også på græsarealet i dag - han var møgirriterende, men det lykkedes alligevel for Amanda at få ham til at arbejde nogenlunde fornuftigt. Det blev til 91 point og endnu en 3. plads.


Så var det igen Dumles tur - denne gang på Dittes bane. Han gik igen superflot, denne gang til 91 point og en 3. plads igen, igen:-))Sidste prøve var Osseau på Johannas championbane. Han var stadig skruphamrende dameglad - og det kostede tre point, da sheltie Cindy gik samtidig på banen ved siden af. Osseau var meget forelsket i Cindy, det var bestemt ikke gensidigt, men Osseau havde ikke helt styr på, at det altså var Cindys søster Vicky, der var i løbetid....Cindy duftede ganske lækkert - forelskelsen var ikke gensidig!!!!!!

Det er meget imponerende at han formår at arbejde alligevel, de fik 97 point og denne gang en 2. præmie!


Og lige lidt præmiebilleder:
Ingen kommentarer:

Send en kommentar