søndag den 1. maj 2016

Improvisation på højt plan

Vi har været i Roskilde her i weekenden. Hovedvægten lå på rally, hvor jeg dømte nogle klasser i går, men Osseaus resultater fra de fire gange, han stillede op, er ikke værd at berette om - dem tror jeg bare, vi fortrænger!

Men vores htm i dag var en oplevelse:-) Det var lidt angstprovokerende at skulle i Store Ring, og det reagerede han naturligvis på, at jeg syntes, så han var en smule svær at kontrollere.....
Den første tredjedel var VORES program, resten var Osseaus, og jeg prøvede at hægte mig på efter bedste evne. Til sidst anede jeg ikke, hvor vi var i musikken, vi bevægede os helt forkert i forhold til dommerne, der blev indlagt adskillige nejeøvelser og lignende - det var faktisk en lidt vild oplevelse. Meeeen sejren var, at han faktisk klarede det rigtig, rigtig flot - det var vores allerførste optræden på græs, det var meget svære forhold med de blafrende flag, mange mennesker og hunde osv., så jeg er meget tilfreds.

Stor var min overraskelse, da jeg efter præmieoverrækkelsen (som jeg ikke nåede pga rally) fik at vide, at vi rent faktisk bestod, som nr. 10 ud af 11, men bestået er bestået - ret vildt!

Dommerne var Henriette Ortmann, Sonja Johannesen og Emmy Simonsen og pointene som følger:

Udførelse:
7,5 - Flot, lidt ukoncentreret ind i mellem, så mistede positioner
7,8 - Superflotte positioner når han er på, men der var lidt uopmærksomhed og misforståelser på dagen
7,8 - Lidt flagrende følge og opmærksomhed på omgivelserne. Ok for kl 1

Sværhedsgrad:
7,5 - 8,0 - 8,2

Fortolkning:
7,5 - 8,2 - 8,0

Ganske glimrende point - Osseau er dygtig til at lave programmer, men næste gang vil jeg sætte pris på, at vi koordinerer det lidt bedre:-))

Jeg har lige lånt Pauls billede fra i dag, hvor jeg fik lov at være hundeholder,
da Paul og Amanda gik til den sidste præmieoverrækkelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar