mandag den 23. december 2013

Det' sørme, det' sandt d'cember

Som for så mange andre er december måned gået vildt stærkt her i huset.
Måneden startede med juletur med Sheltieklubben ved Hundige Havn - en superhyggelig tur, hvor Osseau var løs stort set hele turen og klarede det rigtig fint. Han har et talent for at lade som om de hunde han ikke bryder sig om slet ikke eksisterer, han vender ryggen til og går sin vej - så absolut ingen problemer der.

Det var værre med Django! Han er altså "en gammel gris", der altid går efter de unge piger, så han måtte indfanges og have snor på adskillige gange, når han blev for nærgående.... Hans bror Divus var også med, selv om han er tric ligner de hinanden vildt meget i deres udtryk, begge minder meget om deres mor Celine:

Min far har været alvorligt syg, så tasken har været pakket siden sidst i november i tilfælde af akut tur til Jylland i flere dage. Det er dog "kun" blevet til 3x1 dag, og foreløbig klarer han sig. Han blev udskrevet dagen før sin 75 års fødselsdag og nåede dermed mod forventning med til spisningen på restauranten, der jo har været bestilt et stykke tid. Det ser nu ud til at han klarer julen med, så må vi se - vi tager en dag ad gangen, rygerlunger er virkelig en grim sygdom:-(((

Mine rally- og LP-hold i Sydkystens Hundeskole er jeg vildt glad for. At undervise i rally sammen med Paul er rigtig rart, og vi har superengagerede og dygtige kursister, så det er en stor fornøjelse. LP-holdet er hyggeligt - jeg holder mig altid til få kursister, da jeg gerne vil have god tid til den enkelte, så holdet bliver hurtigt fyldt op. Jeg glæder mig til næste omgang i januar/februar måned.

Jeg bestod den skriftlige eksamen på  Klikkerinstruktøruddannelsen den 7. december, og nu træner Osseau og jeg på livet løs frem mod den praktiske eksamen den 18. januar. Der er nogle svære øvelser i blandt, vi er på vej med dem alle 8, men lige nu føler jeg, at jeg har 8 la-la øvelser, som måske virker og måske går galt på dagen - jeg håber vi når det!!!

Nå, nu må vi nyde juledagene og ferien - rigtig glædelig jul til alle:-)))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar