tirsdag den 23. august 2011

Rallyprøver på en sommerdag

Søndag var vi jo til rallyprøverne til fordel for OEC i Lille Skensved. Et stort, flot arrangement - hold da op, hvor må de have knoklet de "dansepiger". Vi kom sent og nåede derfor ikke at købe så mange lodder til lotteriet, det blev kun til 3 styk, da der var mange om buddet til at købe de sidste - men to præmier på tre lodder er nu helt ok:-))

Prøven var tænkt som et af Djangos sidste forsøg på en rallybane, men han klarede det faktisk pænt, han var glad, og det var hovedsagen, efter han har været ked af de de sidste par gange. Johanna havde lavet en bane, der var svær, men bestemt også sjov, så det var fedt. Banen startede med fristende 8-tal fulgt af bakkeøvelse og derefter spring - jeps, hvorfor har jeg dog ikke tænkt på at kombinere de to sidstnævnte skilte, når nu Django hader at bakke, men elsker at springe....Vi endte på 86 point - ikke prangende og endnu ingen pind, men nu har jeg igen håbet! Til gengæld er han supersej til ærespladsen, han blev lidt urolig pga. den dejlige ukendte sheltiepige, der gik banen, mens han sad med ryggen til, men han bliver, hvor han skal nu:-))

Og så nåede vi til Amanda og Osseaus debut i Championklassen, og det gik bare SÅ flot, så mor er stolt nu:-))) 91 point og 3. vinder ud af 9 deltagere er rigtig, rigtig godt gået! Johanna trak flere gange, fordi Amanda knipsede med fingrene i skiftene - det er forbudt, og det er med garanti slet ikke nødvendigt. Hvor meget det kostede, ved jeg ikke, men jeg driller Amanda med, at det var 2 x 3 point - så laver vi et hurtigt regnestykke, der giver 97 point og vinder af klassen....., så bliver hun temmelig sur:-))))

Fra rallykurset 7. august
Også godt vejr havde arrangørerne sørget for, hvem skulle have troet, at det var den dag sommeren for alvor ramte - jeg kom i hvert fald hjem og var koksrød i både hovedet og på skuldrene!
Varm dag i cowboybukser, det havde været smart med shorts i bilen i stedet for regntøjet....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar