søndag den 26. juli 2009

Sheltiedag med 1. præmier!


Intet mindre end to 1. præmier fik vi med hjem fra Sheltiedagen, Django som 1. vinder med 173 point og Osseau som 4. vinder med 155,5 point - der var 9 deltagere i LP1, og det var en meget stolt kennelejer Lotte fra Kennel Elverlamshuset, hvorfra 1., 2. og 4. vinder kommer, i det Nanna Filt Pedersen fik 170 point med Sydney (Elverlamshuset's Xenia)

Desværre havde vi glemt kameraet, så præmierne blev først fotograferet, da vi kom hjem.

"Er den mon til at dutte på???":

Osseaus prøve gik således:

Tandvisning: 8 - hund værger sig og holdes lidt krampagtigt (fuldstændig tåbeligt at miste point i denne øvelse men han vil bare ikke vise højre side!)

Lineføring: 8 - Opmærksomt følge med alene et par flagren og en ekstra kommando. Fører retter ind ellers smukke pladssidninger. (det kunne have været bedre...jeg var ikke helt tilfreds)

Stå: 9,5 - Meget smukt med enkelt lille håndtegn til sidst (øv, det skulle han ikke have set!)

Spring: 8,5 - Ekstra kommando og 2 armtegn (man er ikke agilityhund for ingenting - vi har bare trænet det SÅ meget uden arm, så det var ærgerligt, at det ikke lykkedes)

Stillingsskift: 8,5 - Fører bøjer sig noget over hunden og hugger hånden lidt ned (ja, jeg ved det godt Camilla....)

Indkald: 10 - Fint (mikroskopisk håndtegn..., men det bedste nogensinde, SMAK ind på en super plads)

Næseprøve: 6 - Hund markerer korrekt genstand (sådan er det, han samler ikke op - træning, træning og træning)

Fællesdæk: 9,5 - Ekstra kommando

Helhedsindtryk: 9 - Dejligt opmærksomt samarbejde. Arbejdsivrig og oftest præcis hund. Fint førerarbejde, der alene mangler den sidste disciplin. ("Du brugte vist lidt mange håndtegn" mente Hans Ove - og jeg måtte svare: "forhåbentlig flere end du så", men det var så kun indtil jeg så kritikken, at jeg troede det!

Jeg var meget tilfreds med min "lille" hund, som jo kun er trænet i "rigtig" lydighed siden januar, og i går var til sin første LP1 prøve overhovedet. Vi mangler stadig meget, men vi er på rette vej!

Og så Django med sin flotte præmie, han kan altså ikke lide blitzen:

For ham gik det således:

Tandvisning: 10 - Fint

Lineføring: 9 - Smukt med alene et par flagren (det var omkringvendingerne, der ikke fungerede ordentligt - planen hjemmefra var ellers et 10-tal i lineføringen!)

Stå: 9 - 2 små ekstra kommandoer (han blev distraheret af en hundelufter i den anden ende af banen, men det var billigt sluppet - for 3 måneder siden var han jo skredet...)

Spring: 10 - Fint

Stillingsskift: 10 - Fint

Indkald: 10 - Fint

Næseprøve: 8,5 - Hund taber 2 gange også lige inden plads (Tja, det er blevet meget bedre, men det er stadig ikke godt nok!)

Fællesdæk: 10 - Ok

Helhedsindtryk: 10 - Dejligt opmærksomt samarbejde (det er næsten det bedste overhovedet, for det er jo bevis på, at tingene fungerer, så det 10-tal betyder meget for mig!)

Super prøve, der mangler stadig detaljer, som skal på plads før DM, men hold da op, hvor er der sket meget de seneste måneder. Django er blevet meget mere præcis, hans små hop ved plads er helt væk, og han er bare koncentreret hele vejen!

Nu skal vi have meldt til nogle flere prøver, men jeg er lidt i tvivl om hvilke, vi skal vælge.
I første omgang vente en lidt presset, men spændende august måned, med generalprøve i Nørd-klubben den 8/8, kursus med Bianca van der Post i weekenden 21. - 23/8 og DM den 29/8 og så må vi se, hvor meget vi kan klare i september måned - jeg har lidt svært ved at få det hele til at gå op i en højere enhed, det varer jo ikke længe, før ferien er slut, og skolen venter igen....

1 kommentar:

  1. Endnu en gang til lykke med de flotte resultater! Jeg synes nogle gode prøver at melde til er: 12.9 i Fensmark (Susanne Jervin, Katrine og jeg kommer) og 26.9 - naturligvis med begge hunde :-))

    SvarSlet