søndag den 6. maj 2012

Kun to LP-prøver men endnu en mulighed for DM-kval

At Django skulle prøve Brugsprøven for collier og sheltier i maj var det eneste mål, jeg kunne finde ud af at sætte i starten af året. Osseau var jeg noget mere usikker omkring, men nu har jeg så vovet at skrive her i bloggen, at jeg gerne vil med til Årets Hund. Gisp, jeg har kigget lidt på de pointtal, der er opnået indtil nu - og der er altså en aussie fra Ålborg, der har 219 point, det er lidt vildt, men nu prøver vi. Dermed burde vi egentlig have været i Roskilde i denne weekend, men "desværre" skulle min nevø konfirmeres i fredags - i Jylland - og med elevplaner, samtaler i de kommende uger mm., er jeg nu ret tilfreds med, at jeg ikke meldte til.
Desværre er det småt med prøver, som Osseau kan komme med til frem til de næste kvalificerende prøver i juni, og han har altså virkelig brug for rutine for at være tryg på banen.
19. maj er det Collieklubben, men kun med Django - jeg undgår helst at gå op med begge hunde samme dag, de er så forskellige, så det fungerer bedre, når kun én af dem er med. Jeg prøvede at komme på venteliste i Måløv den 12. maj, men det var ikke muligt. Heldigvis fandt Hanne Hedegaard en plads til mig til hendes prøver i Sheltieklubben - endnu en gang uofficielle og dermed en meget mere afslappet fører, med helt klart bedre end ingen prøve. Det bliver på søndag den 13. maj, så må vi nøjes med den og i stedet få målrettet træningen lidt mere mod helt skarpe LP 2 øvelser.
Især fri ved fod, apport og næseprøve kan bestemt forbedres!

Brugsprøven med Django er en "blandet" prøve, hvor sit-øvelsen, springapport og feltet er som LP 3 øvelser og resten (bortset fra dæk) er som LP 2. Dækken er speciel, her skal fører løbe/gå i hurtigt tempo fra hunden og derefter 2 minutter i skjul efterfulgt af et indkald. Afslutningsvis er der skudprøve som Django forhåbentlig klarer i fin stil. Jeg glæder mig meget til denne prøve med ham, men skal vist lige have læst lidt op på øvelserne:-)

Turen til Esbjerg er droppet. Det er langt og det er dyrt! - og heldigvis har nogle meget aktive hundemennesker arrangeret endnu en DM-kvalificerende rallyprøve i Kreds 1-regi den 29. juni. Godt nok den aften Amanda skal til dimissionsfest, men hun er ret ligeglad med den og vil bare til rallyprøve. Eftersom skolen endnu ikke har styr på tidspunktet bliver hun naturligvis tilmeldt i Ølstykke:-)) Last chance - så nu har det bare at gå godt!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar