tirsdag den 22. maj 2012

Tænk at det er så nemt at glæde andre

I søndags var vi 4 nørder, der ligesom sidste år mødtes på Plejecentret Kristiansminde.
Jeg valgte at tage Django med i år, da det er under lidt pressede forhold, og fordi vi afslutter med, at beboerne giver hundene godbidder - og Django er altså en bedre "klappe-kage hund" end Osseau. Da Django også var den eneste med rigtig pels:-) i år, var han meget populær, så det var et godt valg.

Vi skulle jo vise, hvad vores hunde kan, så udover fællesøvelserne, viste Django og jeg os frem på en lille rallybane, med fri ved fod, positioner under gang, stillingsskift, næseprøve og med lidt improviseret agility - ikke prangende, men dog populært, han kunne da næsten huske slalommen:-)))

Mange af øvelserne foregik simultant, så alle tilskuerne kunne se, hvad der foregik, og det fungerede rigtig godt. Der blev også vist jagt-, bide-, og lidt redningsarbejde og pludselig var der gået 45 minutter.

Vi gik alle derfra med en rigtig god følelse. Det var en stor succes både for os og for beboerne, som fik en oplevelse ud over det sædvanlige - det er bestemt værd at bruge et par timer en søndag eftermiddag på, og vi kommer gerne igen til næste år:-))))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar