mandag den 6. august 2012

Åbent "Hunde"hus

I lørdags havde vores opdrættere Lotte og Kurt fra Elverlamshuset inviteret til Åbent hus for alle hvalpekøbere. Det blev et kæmpe arrangement med i nærheden af 80 tobenede og 40 firbenede deltagere, og der var tilrettelagt et omfattende program med trickskonkurrence, rally, lydighed, agility mm.
Django skulle optræde med "atju"-øvelsen, at hente en kleenex fra en boks - det havde jeg så ikke lige trænet et par uger, så det lille fjols satte selvfølgelig sin egen dagsorden og kom med hele kassen til mig...:-)
Osseau skulle danse på bagbenene, opvarmningen var flot, men det var svært på træterassen, så der var kun trøstepræmier til os begge. Tinas søn optrådte med Jay med en flot serie og vandt meget velfortjent børnekonkurrencen.:-), Tina og Jay hentede også en del andre præmier, men vi så ikke lige i hvad - de er også bare superseje!

Vi skulle også nusse hvalpe:-) Lotte har p.t. 2 kuld på hhv. 3 og 4 uger og stadig 3 blå hanner til salg, så dem måtte vi jo se. Henrik er meget tændt på endnu en hvalp, men det skal ikke være nu! Det er bestemt en interessant kombination, men man skal jo ikke anskaffe sig en hvalp, bare fordi hvalpen lige er der - den perfekte hvalp kommer jo altid, måske skal der ventes på den, men så er det jo sådan, der er! Først og fremmest skal det være på et tidspunkt, hvor vi har mulighed for ferie - og det har vi altså ikke i september...og der er rigtig mange ting, der skal overvejes og diskuteres, før jeg skal have min næste hvalp!

Der var desværre ingen deltagelse af kuldsøskende til vores hunde, men der var Uno Lassie, som har samme forældre som Osseau fra et lidt senere kuld. Jeg tog et billede og ligheden er tydelig - både i størrelse og temperament er de meget ens:Til at begynde med var det lidt svært for Osseau, men efter en pause i bilen gik det meget bedre og han fandt en lille legekammerat i Molly på 5½ måned:


Django syntes, at det var fantastisk at hilse på de mange andre hunde - se lige de lange mundvige:Tak for en rigtig hyggelig dag til Lotte og Kurt, det bliver forhåbentlig gentaget.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar