fredag den 10. august 2012

Endnu en omgang KST

I går var begge hunde igen hos Charlotte Holten til behandling.
Django reagerede meget positivt på den første behandling - jeg lægger ikke rigtig mærke til, når en adfærd forsvinder gradvist, men når han så igen begynder at vende sig på ryggen i sin kurv og at stå på bagbenene og blive kløet på maven mm. kommer jeg jo i tanke om, at det faktisk er noget, der ikke er sket længe. Uha, hvor har han haft ondt - og hvor har han bare været god til at skjule det!
Django er klart mest belastet i højre skulder, så nu må vi også begynde at løfte ham ud af bilen - det er meget tydeligt, at han lægger al sin vægt på den skulder for at aflaste sin bagpart i venstre side. Charlotte kunne heldigvis tage meget mere fat i går og dermed komme lidt mere i bund - HD'en vil han jo altid ha' , men kan de værste smerter holdes nede med jævnlig behandling, er det bestemt pengene værd.....

Osseau er lidt mere kompliceret. Han har ikke nogle specifikke problemområder, men er bare helt opspændt i sin overlinje - fra nakken og hele vejen ned ad ryggen. Behandlingen i sidste uge gjorde at han var rimelig afslappet et par dage, men han spænder rigtig meget op i sin krop. Charlotte er "ikke helt tilfreds med ham", da hun har svært ved at finde ud af, hvorfor han har det sådan. Han skal derfor prøve noget "Bach's Blomstermedicin" - det skulle gerne kunne give ham større selvtillid og mindske hans mistænksomhed overfor omgivelserne.....Det kan man så tro på eller lade være - jeg havde en meget alternativ periode for nogle år siden, så jeg er åben for hvad som helst:-)

Osseau elsker behandlingen! Han har altid været glad for at blive masseret herhjemme, men derfra og så til at se ham ligge helt stille på skødet af Charlotte, der er altså langt. Efter massagen var han helt salig og havde slet ikke lyst til at hoppe ned af sofaen igen. Han skal bestemt også have flere behandlinger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar