mandag den 2. april 2012

Vi var også i Christiansfeld

Amanda og Osseaus deltagelse i rallyprøverne i går i Christiansfeld skyldtes jo, at der var mulighed for udtagelse til DM. Jeg meldte dem til for længe siden i den tro, at vi kunne koble det med et par feriedage hos min far, men da han nu er flyttet og ikke har ret meget plads, og min søster ikke holder ferie, var det ikke en mulighed at køre til Djursland.

Men afsted skulle vi! Det virker rimelig skørt at køre så langt for at gå en bane, der tager max. 3 minutter, men det føltes nu meget normalt:-)). Oven i købet var der kun to deltagere i Championklassen, den anden var Margit, som også bor på Sjælland...., men man må jo tage derhen hvor prøverne er.....

Og så gik det oven i købet ikkke særlig godt! Man kan jo altid lede efter forklaringer, men 81 point er ikke godt nok til en kvalifikation. Det er totalt irriterende, at Osseau kan ALT og er topfokuseret uden for banen og så karter rundt, når de går i gang. Denne gang var en af grundene nok, at de skulle først på. Han stresser vildt under banegennemgangen, så han nåede ikke at falde til ro før starten. Amanda måtte lave 3 øvelser om, og så var der lidt af hvert undervejs. Hun burde have været trukket 10 point for "bakke væk" øvelsen, men det siger vi ikke til nogen:-) Margit og Gipsy gik superflot og fik velfortjente 94 point.

Better luck next time - Ølstykke den 22. april.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar