tirsdag den 24. januar 2012

Årets LP og Rally Shelties 2011

Forleden kom mailen med resultaterne fra Sheltieklubben. Der var ikke mange indsendte resultater for LP, men en hel del for rally. I rally kan man kun deltage i den højeste klasse, man har deltaget i, hvilket for Osseaus vedkommende jo er Championklassen.
Her blev han en flot nr. 2 (af 2...) med 261 point:-) Margit og Gipsy fik 262 point, så det må siges at være tæt løb! Herudover bliver han også præmieret for sin championtitel sidste sommer.

Også i LP 2 blev det til en 2. plads med 568 point efter dygtige Susanne Frostholm og lige så dygtige Beauty med 588,5 point, den 2. plads er jeg meget tilfreds med:-)))

Med fare for at blive upopulær igen synes jeg nemlig, at det er meget fair, at propositionerne er blevet lavet om, så det nu kun er én af de uofficielle prøver, der tæller. Specielt fordi det er svært at få plads til at deltage til disse prøver i Albertslund, hvor der er mange deltagere fra de respektive hold og derfor ikke plads til andre. Jeg kørte til Helsingør i foråret - ikke for resultatets skyld, men kun for at gøre Osseau lidt mere prøvevant. At det så blev der, vi fik årets bedste resultat, kan jeg jo kun være tilfreds med, så er vores deltagelse i konkurrencen - med ét uofficielt resultat - nemlig helt på lige fod med de øvrige deltagere i klassen:-).
Fri ved fod den dag vi fik LP 2 titlen:-)
Billedet er taget af Camilla Johannesen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar