onsdag den 19. januar 2011

Lidt bekymret har man vel lov at være....

"En gang imellem er det vigtigt at bekymre sig på forhånd, ellers risikerer man jo, at der slet ikke er noget at bekymre sig om" - citat fra min altid bekymrede venindes far.
Nå, det handler nu ikke om hende, men derimod om Django, som efterhånden har hostet et stykke tid. En underlig sporadisk hoste, på det seneste ca. hver anden dag, og den kommer både, når han er i aktivitet og om natten, når vi sover. Han er ikke påvirket overhovedet, men er stadig lige så glad og hyper, som han plejer. Det fik mig dog alligevel til at bestille en tid hos dyrlægen - bare for at være på den sikre side, så der var vi i går. Hun tjekkede ham i alle ender og kanter - ingen feber, fin lyd både ved hjerte, lunger og luftrør, så hun mener, at han er helt ok.
Heldigvis synes hun dog, at begge hunde lige så godt kunne få en ormekur. Som hun sagde, er det jo slet ikke sikkert, at det er orm, men der er heller ikke nogen garanti for, at hun vil finde nogen i eventuelle afføringsprøver, og eftersom det er en ukompliceret behandling, er det jo helt fint for en sikkerheds skyld. Vi fik også nogle hostestillende piller med hjem for at give hans slimhinder ro, så nu må vi se, om vi får brug for dem. I hvert fald var det superdejligt at få ham tjekket:-)))

1 kommentar:

  1. Lidt bekymret skal man være. Orm - især hjerte-lungeorm spøger man ikke med - det dør man af (sagt af Tiras dyrlæge). Han kunne afdække en astmatisk bronkitis da vi konsulterede ham med sporadisk hoste.

    SvarSlet