mandag den 10. september 2018

Hund i FokusI den forgangne weekend har der været Hund i Fokus i Mørkøv.
Lørdag var Amanda afsted med både Dumle og Osseau og kom hjem med to IB'ber. Det var dog heldigvis nogle gode nogen af slagsen, hvor Dumle lavede flotte øvelser især i det, der er rigtig svært for ham, og fordi Osseau var totalt på, men fræk som en slagterhund, så han nåede at twiste og lave ballade mange gange undervejs på banen. Amanda har arbejdet rigtig meget med at holde hans fokus, og det ser nu ud til, at det er lykkedes for hende:-)

I går var jeg også med, da Osseau udover rally også skulle op i HTM 3. Dumle fik igen en IB på rallybanen, men også her var Amanda godt tilfreds. Osseau var en totalt stjerne til rally, Amanda var vildt kontrolleret, og de endte på en 3. plads med 94 point - mere end godkendt:-)))

Således opvarmet blev det tid til HTM. Jeg synes, det er svært at beregne opvarmningstid i forvejen, og da han nu havde arbejdet med både opvarmning og gået rallybanen, var jeg meget varsom med min opvarmning for ikke at trætte ham for meget.

Jeg magter ikke rigtig udendørskonkurrencer - der er ofte alt for meget hurlumhej, vind og ikke mindst ujævnt underlag, som ikke er godt for mine fødder, men her var det faktisk ret perfekt, og hverken Osseau eller jeg var specielt påvirket af det.

Hvordan det så gik, kan ses på videoen, som Amanda optog. Osseau satte ikke mange fødder forkert - bortset altså lige fra de 8-10 stykker, da han løb ud af ringen.... jeg lavede en del fejl, men nogle af dem opdages kun, hvis man kender det "rigtige" program!!!
Og ja, naturligvis var det træls, at han skred, men den må jeg tage på min kappe - jeg kunne jo bare have drejet lidt, men jeg havde overhovedet ikke tænkt tanken, at han ville løbe sin vej.
Jeg er simpelthen så glad og godt tilfreds med vores præstation, vi er rigtig godt på vej i vores program, og vi havde en fest i ringen.

Når sådan noget sker i HTM, bliver man disket og får ingen dommerkommentarer, men Sonja fik da skrevet noget i retning af "ØV, ØV, ØV - nu gik det lige så godt" - og ja, det gjorde det, og det er det, der fylder mest for mig:-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar