søndag den 12. august 2018

Summer Camp 2018 - fantastisk weekend

I dagene 3.-5. august var Osseau og jeg på Anjas og Johannas Summer Camp i Hangaren, og det var virkelig nogle fantastiske dage:-)

Fredag startede med konkurrence - altså ganske uofficielt, men det gav ligesom en status på, hvor vi var, og der var individuelle mundtlige tilbagemeldinger fra Heather og Lina, som var de primære undervisere på Camp'en. Vores performance gik rigtig dårligt!! Jeg lod mig distrahere af tilskuerne tæt på ringen, og det gik naturligvis lige i Osseau, som blev virkelig ukoncentreret - det var ret surt, men det gav noget ganske konstruktive råd, som jeg tog med mig:

"Don't hide your dog": Han har nogle virkelig flotte positioner, så sørg dog for at han vender mod dommeren!

"Pretty hands": Når nu det er nødvendigt med håndtegn, så få det indkoreograferet og få det til at se godt ud!

Efter konkurrencen blev i delt i Freestyle og HTM-hold, hvor vi på HTM-holdet fik undervisning af Heather - wow, hvor er hun dygtig!

Derefter blev vi delt i de hold, vi skulle være på resten af weekenden og lavede teambuilding - det var vildt sjovt.

Vores holdnavn :-)
Herefter var der middag hos min søster, hvor Django blev passet - med hyggeligt besøg af min lillebror.

Lørdag startede med gruppepas hos Heather. Forskellige former for targetarbejde, der kan udvikles rigtig mange forskellige tricks ud fra. Wupti, wupti så var Osseau med på "Tell me a secret":-)

Så var der individuel tid med Heather, hvor jeg arbejdede med mine "pretty hands" i starten af programmet og derefter individuel tid med Lina, hvor vi talte om mine hænder og arme i resten af programmet. Superdag!

Søndag morgen kl. 7.30 startede vi med et gruppepas hos Lina uden hund, hvor vi arbejdede med de fedeste dramaøvelser. Herefter igen individuel tid hos Heather, hvor Osseau og jeg var sidst. Jeg valgte derfor at træne Osseau alene i ca. 20 minutter inde i hallen, og tog så tiden hos Heather uden hund for at snakke om min placering på banen og det at vende rigtigt i forhold til dommerne - noget at tænke over og arbejde videre med!

Sidste pas var med Johanna, hvor vi arbejdede med signal - meget interessant og lærerigt, og endnu en bekræftelse på at Osseau intet kan høre, men udelukkende går på håndsignaler!

Så var der pibedyrskoncert til afslutning efterfulgt af hjemmelavet is og derefter hjemtur. Jeg landede i Ringsted ca. 19.30 - godt og vel smadret, men meget glad efter en skøn weekend i dejligt selskab:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar