søndag den 16. september 2012

95 point:-))))

Det med at tage til rallyprøver med Amanda og Osseau har altid været en blandet fornøjelse. Nogle gange går det fantastisk, og andre gange går det bare ikke...., men heldigvis var i dag en af de dage, hvor det gik fantastisk:-)))
Vi var til rallyprøve i Herfølge arrangeret af Sydkystens Hundeskole med Frank Kuhfeld som dommer. Championklassen var den første, Amanda var nr. 6 i klassen, så der var god tid til opvarmningen, der som sædvanlig var super. På vej til start begyndte Osseau på det, han plejer: at kigge ud på mig, at kigge på dommeren og andre potentielt farlige elementer, men Amanda var helt kølig og tog den tid, der skulle til, før hun passerede startskiltet - med det resultat, at der var perfekt kontakt hele vejen. Han havde nogle små udfald undervejs, men ikke noget vildt - og jo bedre det gik jo mere rystede mine ben:-)). Bedste resultat til dato og nr. 5 ud af 11 deltagere.

Endnu en gang kan vi konstatere, at det hjælper at træne!!! Det giver virkelig noget på kontakt-kontoen, at de er begyndt til agility igen.

Således opmuntret af dagens gode prøve har jeg nu meldt Osseau til rallyprøve i Årslev den 14. oktober. Der er ikke mange kredsprøver, hvor det er muligt at kvalificere sig til DM - og slet ikke når Amanda har fået fobi mod at gå op i Ølstykke!
Vi må også hellere få meldt til i Spanielklubben, så hun måske kan få 5 tællende prøver til Årets Rallychampion og lidt bedre resultater til Årets Sheltie i Sheltieklubben, hvor der er hård konkurrence fra Margit og Gipsy - nu tror vi på det igen:-)))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar