søndag den 29. juli 2012

Dagens Nørdprøver

I dag var vi i Køge-Herfølge Jagtforening til prøver med Nørdklubben i både rally og LP. Det er et superfedt sted til sådan et arrangement med store lufte-områder, adgang til klubhus mv.
På den store bane var græsset dog noget langt, så vi besluttede at være bag klubhuset - det var kun med til at gøre dagen endnu mere hyggelig:-)

Vi startede med rallyprøverne, som jeg skulle dømme. Amanda og Osseau deltog i Championklassen og lavede en nydelig banegennemgang - dog med et par dyre fejløvelser.

Herefter var det tid til LP. Med kun en enkelt deltager i LP 1 blev det hurtigt Osseaus tur i LP 2, og det gik rigtig godt. Kun feltet var svært, og han var bestemt ikke den eneste, der stillede sig på den forkerte side af kantbåndet. Det gav kun 5 point, og vi endte på omkring 188 point - helt fint!
Apporten løb han fint ud til, tøvede lidt. hvorefter han samlede op, satte sig flot på plads og afleverede perfekt:-))))

Django skulle igen prøve LP 3. Fællesøvelserne var til ug. I dækken valgte jeg ikke at gå i skjul, det ville ikke være fair mod ham, når det slet ikke er trænet! Resten af programmet - bortset fra næseprøven, hvor han tog den forkerte (!!) - klarede han bestemt tilfredsstillende i betragtning af, hvor lidt han trænes. Indkald med stå valgte jeg fra, og apporten løb han ikke ud efter - vi har nemlig trænet "bliv stående ved kegle" ret meget:-))
Ellers er jeg meget, meget tilfreds med hans præstation, men jeg nok må erkende, at det ikke bliver til officielle LP 3'ere med ham....

Christina havde sørget for mad til os alle: kartoffelsalat, frikadeller, flutes og ikke mindst lækre jordbærtærte - tusind tak for det, det var superlækkert:-))))

Tak til alle nørder for en rigtig dejlig dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar