søndag den 12. juni 2011

Så tænk dig dog om!

Det er måske lidt strengt at være utilfreds med 93 point i en ekspertklasse...., men når nu det er føreren, der kvajer sig og glemmer alt om, at forkommandoer også bør bruges før en æresplads, så er det altså lidt træls at blive trukket 3 helt unødige point!!

Amanda skulle jo egentlig have gået med Osseau i dag, men da det først passede hende at komme hjem fra byen kl. 04.20 i morges, var hun ikke helt klar nok, mente hun:-). Han gik en superflot bane med god kontakt hele vejen, men i ærespladsen blev han lidt forvirret, da jeg jo altså ikke havde givet ham ordentlig besked på, hvad opgaven gik ud på. Derfor var han lidt urolig lige i starten, og det kostede os så lige den 2. pind. Det havde ellers været rart at få den hos Trine, men heldigvis har vi en ny chance på lørdag i Albertslund, hvor det også er hende, der dommer!

M.h.t. Django så skal der nok tænkes noget mere....Han er altså skør den hund, men han har det sjovt, og det er det vigtigste. Han var faktisk ret god (det er i hvert fald set værre!!!). Igen missede vi bakkeøvelsen, han har stadig ikke tilgivet, at jeg faldt over ham for et par måneder siden, så han trækker sig væk hver gang. Derudover var der en ommer, og så hoppede han et par gange. Jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal tackle ham - måske skal det bare være, som det er, og det kan jo blive helt godt, hvis vi kan få den bakkeøvelse fikset.
Vi gør det jo bare for hyggens skyld - og så kommer pindene vel, hvis de kommer!!!

Super arrangement af Sydkystens Hundeskole - tak for en dejlig dag:-)))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar