tirsdag den 17. maj 2011

Sådan skal en weekend være:-))

Jeg er mildest talt slemt hængt op af arbejde p.t., så derfor kommer beretningen om en super weekend lettere forsinket!

Lørdag var Osseau og jeg på første dag af "Kriteriekursus" hos Hund & Træning med Karen Frost og Hanne Skaarup som undervisere. Jeg har tidligere kun mødt Karen Frost til foredrag, hvor hun var med på sidelinjen, men hold da op - hendes undervisning kan man vist nemt blive afhængig af!!!

Teorien var der ikke så meget nyt i, men det er altid rart at få ting gentaget af forskellige mennesker - man forstår noget nyt hver gang. I praksis skulle vi hver igennem en obligatorisk øvelse = At hunden skulle ligge i dæk med hovedet helt nede på jorden. Derudover skulle vi vælge 2 ud af 6 nævnte øvelser - her valgte jeg som den første, at Osseau skulle kravle under en stol og som nr. 2, at han skulle løfte en hulahopring og kravle under.
Disse tre øvelser skulle vi planlægge i detaljer, begynde at træne og nu skal vi så træne hjemme indtil næste mødedag den 13. juni. Super, super fantastisk dag, hvor jeg bare sugede til mig og lærte en masse om mig selv og min hund!

Det er altså bare noget af det mest fantastiske ved hundetræning, når man kan se, hvordan hunden tænker og prøver at regne ud, hvad det er man ønsker af den:-)))))

Søndagen blev tilbragt i Målev, hvor både Amanda og jeg skulle op i rally. Igen fik både Amanda og Osseau en dårlig oplevelse med det, fordi Osseau blev forskrækket over en border collie, der absolut skulle varmes op med stor jubel lige ved siden af ringbåndet. Amanda opgav og forlod banen, og jeg må med skam melde at jeg blev ret sur på den arme hundeejer, så jeg måtte sige pænt undskyld bagefter. Jeg synes stadig, det er MEGET ubetænksomt, men hun kan jo på den anden side ikke gøre for, at hunden er sart (og teenagedatteren ligeså....) - derfor er jeg nu stadig rigtig, rigtig træt af at det endte sådan!!
Det gik bedre for Django og mig, vi endte med 89 point og 4. vinder - det lykkedes at få point i både bakkeøvelsen og ærespladsen, så det var stort:-)). Jeg lavede to øvelser om, og de sidste 5 point blev nok trukket de 5 gange, han hoppede op ad mig - badutspringer som han er......
Nu tror jeg på, at det kan lykkes, så nu er vi tilmeldt endnu flere prøver!!!!!

Det var en superhyggelig dag med masser af nørdselskab og hvalpenus - så bliver en søndag ikke meget bedre:-)))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar