mandag den 11. oktober 2010

En travl uge

Tiden går altså bare vildt hurtigt, og nu er det heldigvis snart efterårsferie :-)

Endnu en LP 2 i går endte med en 2. præmie. Mit fokus var slet ikke på min egen prøve, men i stedet på Amanda og Osseaus rallyprøve - det var så vigtigt, at det lykkedes for hende denne gang! Det gjorde det heldigvis, 91 point fik de!
Django lavede mange flotte ting: specielt er jeg meget glad for 9 i fri ved fod. Han hang lidt i vendingerne, men 2-skridtsøvelserne var super, det har vi virkelig trænet, og Marianne roste ham efterfølgende meget. Igen var der ingen larm i dækken, og han valgte den rigtige næsepind (omend lidt for hurtigt), så alt i alt var det helt fint.
Jeg vil dog gerne have en god afslutning på året, så nu har jeg lovet mig selv at være mere opsat på lørdag. Der er det kun Django og mig, der skal til prøve, så der koncentrerer vi os!!!

Træningen hos Charlotte om mandagen bliver heldigvis rykket frem efter ferien, så jeg nu kan være hjemme ved 21-tiden i stedet efter kl. 22, det blev altså lige sent nok. Om tirsdagen er der nu startet 2 timers træning hos Paul, det er heldigvis også blevet indendørs - det er så fedt, at jeg slipper for at træne i halve meter sne til vinter :-) Vi træner på et lille hold med kendte mennesker/hunde, så det er rigtig dejligt og afslappet.

I tirsdags var vi hos dyrlægen for at få klaret vaccinationer mv. Begge hunde var helt i orden, og hun var meget tilfreds med dem. Det er jeg så ikke helt nu - de har nemlig begge dårlig mave igen, igen, så træningen her til aften måtte aflyses :-(, det er bare helt slut med Nettos frikadeller nu!!!

1 kommentar: